IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Мдааа, ще надуя платната и ще отпътувам далеч от географския център на държавата.
    Има известна доза еротика в коментара ти
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ремонтът смятам да го правя в отсъствието на другите обитатели на пещерата. Мразя да ми се месят на творческия хаос.
      Наздраве!

П.П. Щот ти си на завет, а Арахната е застанал точно срещу вятъра.
      Мдааа, ще надуя платната и ще отпътувам далеч от географския център на държавата.

Коментар

По-така гола, че да ти направя живота лесен и грам усилия да не вложиш. Забрави!
        Наздраве, Мрънкало!
        Ъхъ, ъхъ, под голичка разбирам без карабина, без прашка, без боздуган, без химикалка и фишове за актове в ръка. Иначе може да имаш насложени прашки и стаен сутиен. С тях ще си по-голяма картинка и излагация. Само да не се домъкне онова грохналото Чиче и почне те фали. Да знаеш, опитва се да се измъкне от оптиката. Но ти не му разрешавай. Наздраве, Дрънпрашко!

Коментар

Кочинката е с локално парно. Сега съм решила да премина на газ. Но ..., това не е окончателното ми решение. Може да барна една климатична инсталация. В момента събирам оферти.
          Наздраве!

Сега има много ефективни клими. И само щракаш копчето, пък после, софтуерът да се оправя
          Ps. Огледай офертите за митсубиши или даикин, за другите може да си спестиш времето
          Last edited by precakanoto; 05.10.2020, 13:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ми тъй де, и аз точно така маам по джапанки и с фанелка даже без ръкав.
            А защо газово, не беше ли на климатик (с копче) в пещерата
            Тази зима и аз май ще успея да завъдя една пещера Наздраве
            Кочинката е с локално парно. Сега съм решила да премина на газ. Но ..., това не е окончателното ми решение. Може да барна една климатична инсталация. В момента събирам оферти.
            Наздраве!

Мечо

Коментар

Аз целогодишно ходя из кочинката по джапанки и къс ръкав. Температурите са подходящи за обитаване. Не съм наясно дали с газовото отопление пак ще е така
              Наздраве!
              Ми тъй де, и аз точно така маам по джапанки и с фанелка даже без ръкав.
              А защо газово, не беше ли на климатик (с копче) в пещерата
              Тази зима и аз май ще успея да завъдя една пещера Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ми то и аз така си ходя, като през лятото.Сутрин малко щипе, но после е зер гут.
                Я ама то от няколко часа се е съмнало. Мислех да спя като порче до обяд но сега може и да свърша някоя полезна работа до обяд.
                Поне едно добрютро ще кажа като за начало.
                За дон Емилио - морген
                Аз целогодишно ходя из кочинката по джапанки и къс ръкав. Температурите са подходящи за обитаване. Не съм наясно дали с газовото отопление пак ще е така
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кооо ?
                  Неееее!

Шъ пием дни наред и ще жалим за такваз огромна загуба.....Не за друго, но казваш, че убаво диво мезе правиш и все черпиш с него.....
                  пп Като се замисля, по едрата част е направо стоик....
                  Аз трябва да преместя два дивана и една маса и направо откачих....Иде ми не да отлея, а направо да прелея от червеното питие....
                  Само не разбрах, що само Тарантул трябва да е радостен...?
                  Ремонтът смятам да го правя в отсъствието на другите обитатели на пещерата. Мразя да ми се месят на творческия хаос.
                  Наздраве!

П.П. Щот ти си на завет, а Арахната е застанал точно срещу вятъра.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Говоря да си гола по-така, като отракана кака, дето ще върви и на битака като за две нетракали със зъби каки. Не ща та пустообедняла, а обогатена с духовни босотии и ентелект голотии. Наздраве, Дрънбитачке!
                    По-така гола, че да ти направя живота лесен и грам усилия да не вложиш. Забрави!
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кооо ?
                      Неееее!

Шъ пием дни наред и ще жалим за такваз огромна загуба.....Не за друго, но казваш, че убаво диво мезе правиш и все черпиш с него.....
                      Аз трябва да преместя два дивана и една маса и направо откачих....Иде ми не да отлея, а направо да прелея от червеното питие....
                      Първо чати, после черпи с мезето
                      Като каза червено - таз година пробвах за първи път и аз барабар петко с мъжете, да направя едно божоле , но му бутнах и малко горски билки - бабина душица, котешка стъпка, риган и малко кантарион пивко стана с експеримента, та ай наздраве и от мен

Коментар

Кака се надява да не отлеете от питието в нейна чест. Щот по-едрата 1/3-та може наиситина да ме гръмне. За радост на Арахната.
                        Наздраве!
                        Кооо ?
                        Неееее!

Коментар

• Добро утро !

Нищо не разбрах от смотолевиниците на Тарантул, но днес беше отвратителен летен ден....за работа.
                          Толкова беше горещо, че и полуголата Кака щеше да се пържи в собствен ( бая количествен) сос.
                          Сега мога само да ви впечатля, че си пия ракията ( над 50 градуса - ще отправя устна забележака на колегата, дето ме напива с таз огнена вода - другия път да я докара на 45 градуса...) с последните домати и съм се разлял от кеффф.....
                          Казвам едно наздраве и смятам всички да ви прегърна.....Квалитетното пиене, задължително завършва с прегръдки за лека нощ, а дъртия Тарантул ще го тупна и по рамото ( горкия, къвто е болнав, може да го повредя..)

Наздраве !

Коментар

Кака се надява да не отлеете от питието в нейна чест. Щот по-едрата 1/3-та може наиситина да ме гръмне. За радост на Арахната.
                            Наздраве!
                            Обещание за моето възрадване. Да вервам ли на ушите си или пак ми се причува?

Коментар

Аз и сега си ходя гола и боса, бре!!! Пуста бедност.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Говоря да си гола по-така, като отракана кака, дето ще върви и на битака като за две нетракали със зъби каки. Не ща та пустообедняла, а обогатена с духовни босотии и ентелект голотии. Наздраве, Дрънбитачке!

Коментар

Аз и сега си ходя гола и боса, бре!!! Пуста бедност.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Знам , знам вадиш новите патъци от шкафа , обуваш ги пред огледалото полюбуваш се на стройната снага и после пак обратно в шкафа с нафталина.

Добро утро.

Коментар

Working...
                                X