Може и аз едно винце да му ударя, че ме домързя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, то дедо може да получи цироза на черния дроб от осемнаесет годишно уиски ...
Като кое ли ще е по-опасно!?
П.П. Днес ще пия едно червено вино. Ко може, разбира се...
Но цироза от осемнаесе годишно .... никогаш!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеУиски бе, серсемин, дедо нали ше получи инфарт с осемнаесе годишна!!!
Като кое ли ще е по-опасно!?
П.П. Днес ще пия едно червено вино. Ко може, разбира се...Last edited by tnm; 04.12.2012, 16:43.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ изразявай съ по ясно.Цел сичките сте двусмислени, баси
. Ама на вас младите се женки са ви у главата, дори и в кръчмата
Не че е лошо де....
Не знам кво ше си помислите ако поръчам бързо "Една овчарскассливова", ама добре, че не налитам на сливова...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеУиски бе, серсемин, дедо нали ше получи инфарт с осемнаесе годишна!!!
Last edited by B.Graham; 04.12.2012, 16:21.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре, добре .... ама все пак и виж първо личната карта.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСега спокойно мога да се оттегля с едно осемнайсетгодишно....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз викам да хапнеме, че нещо не ми се работи.
Сега спокойно мога да се оттегля с едно осемнайсетгодишно....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБаси направо ме фърлихте в потрес. От толкова двусмислие ме заболе главата.Тя колежката и тя така двусмислено се изразява. Май ше трябва един "Капитан Морган" да ударя за да се освестя.
и на мен ми е писнАло от антелектуалци ... Нема се изкаже кат чуйек, а то се некви завъртени многословни полюциЙ ...
Ай сиктир !!!
към Моргана ти, ша приобща една мъъънинка водченка ...
Така за апетит ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПреглеждам кви сте ги надробили в кръчмето, па се сетих една приказка:
Рицарят Едуард Чембърлейн Алекзандър О`Райли Трети - "Дългата пола" закъсал в горските дъбрави, но нещеш ли - видял една къща, с двор, вече свечерявало и той решил, че тук ще потърси подслон. Почукал на портите и не след дълго отворила една жена, от тези, на които и с най-обикновени дрехи се вижда, че са с близко до аристократичното потекло.
- Госпожо, идвам от далеч, уморен съм, нямам и храна, вече става късно и търся подслон за една вечер за морното си тяло и коня ми.
- Сър, разбирам ви, но малко е неудобно, защото моя свиден съпруг отсъства от къщата, придружавайки краля на кръстоносен поход, а аз съм сама, нали разбирате!?
- Но госпожо, аз съм джентълмен!
- О, добре, в такъв случай - заповядайте!
Нагостила го домакинята, рицарят се поотпуснал, стопанката му приготвила стая, той се оттеглил и бързо заспал.
На сутринта се събудил, поогледал се през прозореца и се зачудил - на двора, освен множеството кокошки, обикаляли и доста петли, та като слязъл да закуси при така гостоприемната стопанка , я попитал:
- Госпожо, не е ли малко необичайно, а и против природата на кокошите семейства да имате толкова петли?
- Сър, петел е ей оня там, с пъстрите червени пера, останалите са джентълмени!
Поука1: някои "полурицари" са по-рицари от други рицари.
Поука2: полуаристократките си остават такива в очакване на следващият си "полурицар".
Поука3: рицарите никога не могат да се превърнат в "полурицари", по същата причина, по която полуаристократките никога не могат да се превърнат в аристократки.
Коментар
-
"Когато дните станат по-къси и за*духа студеният вятър, пеперудите монарх долитат от всички посоки на света към Свещения кръг в памет на богините, които застанали пред огнената бездна и смело скочили в пламъците, жертвайки себе си, за да донесат светлина и живот на света. От самото си раждане Лус Авила познава легендата за las mariposas - красивите пеперуди монарх, които всяка година прелитат с крехките си криле близо пет хиляди километра, за да се завърнат до зимния си дом в Мексико. От баба си, която винаги е била нейното единствено семейство, е научила за техните мистични сили и за вдъхновяващото им пътуване.Сега е нейният ред - също като пеперудите - да се отправи на това дълго и опасно пътешествие до планините на Мексико, за да изпълни последното желание на любимата си абуела и да намери своите корени. Защото не можеш да вървиш към бъдещето си, ако не си се примирил с миналото си."
http://www.youtube.com/watch?v=QxW1tV2ylisThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение............
та в тоо ред на мисли има "кюфтета" и "гуминетки" и "Жентълмени" последните винаги печелят предимство пред другите, независимо какво ще кажат някои "принцеси"И това ще мине ...
Коментар
Коментар