Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЛееле,къв компот от праскови съм избачкал,а малеее!!!С ромчето е муцка!!!Тц-тц-тц!!!Ооох!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМамка му11И аз ще перна един ром с лед!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, Бенджи!
.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМе изнервиха комунетата от Политика-та зат'ва tnm, ще черпЪ нещо.
П.П. У тема Политика влазям в изключително редки случаи.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИде зима - време за ядене и пиене - шъ са опознаемLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи не сме се опознали толкова.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМе изнервиха комунетата от Политика-та зат'ва tnm, ще черпЪ нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОт разговорите на чашка, дет си ги провеждаме ката ден.
Кога съм философствала, кат пия!?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт де да знам.
Кога съм философствала, кат пия!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИначе знаеш, не съм такъв човек.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОт време на време като треснеш такъв философски пост и ми се бъгва мозъка се едно съм интелектуално непълноценен
Иначе знаеш, не съм такъв човек.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар