Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАбе Я стига с тия голи кавета !!!
ЕДЕНЬЕ требе заран - еденье !!!
Неми ми гладувате тукя !!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа пробваме хапарата тогаз - едно ирландско кафе за събуждане!
ЕДЕНЬЕ требе заран - еденье !!!
Неми ми гладувате тукя !!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОпсаааа !!!
ЧИСТО НОВ апарат за кафе и прочее варива ...
НОВ КЕГ БИРА !!!
...
Неска за закуска, ща Ви гостя едни бързи олети с екстри по желание и кремкъръмел.
дА....
Айдееее ...
!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТя службата ви същински сървайвар БългарияСамо дето никой досега не е осървайвал.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко оцелее значи става за директор>Ако не...ше си ходи.За 25 месеца е 5 /пети/ директорПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАм чи, той за два дена дали е разбрал каква точно и системата!? И цели 8 доклада ...
Ти ще го откажеш още у началото на изпитателния срокLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДадох му лабаво днес ама утре го пускам в дълбокото - 8 доклада и предложение за ритник в системата.Ако издържи може и да изкара повече от 6 месеца при нас.!? И цели 8 доклада ...
Ти ще го откажеш още у началото на изпитателния срокПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКолчо си обича занаятието !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар