IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Дубрутру
    Къде е бирата
    Малко ми е дъждовно за бира. За мен мое ли ирланско кафе?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Дубрутру
      Къде е бирата
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Буги е много печен.Денят ми винаги започва с радио Z-rock и Буги Барабата.
        А така де, да си дойдем на думата!
        И това ще мине ...

Коментар

И аз тъй

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Глей са, човекът е Буги Барабата, не вервам, че ще откаже да ти налее квото и да е
            Готин човек е!
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq
              Айде , черпя ви един блус , казвам - наздраве и изчезвам
              http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw
              Много добре.Гери Мур беше велик
              Life won't wait for you.

Коментар

Хич , не съм разположена , като си наливам сама
                Глей са, човекът е Буги Барабата, не вервам, че ще откаже да ти налее квото и да е
                Готин човек е!
                И това ще мине ...

Коментар

Хич , не съм разположена , като си наливам сама
                  Не си разположена или си неразположена
                  Life won't wait for you.

Коментар

Аз нямам против девойките , ама да има и кръчмар за цвят Само девойки - не съм съгласна
                    Лелче, на дедо кукличката, виждам на улицата чат-пат едно популярно лице, да му изхортувам за вашето добро разположение?
                    И това ще мине ...

Коментар

Ми аз ви казвам, че трябва да си земеме девойки за разнос на закуските и кафето и алкохола ама вие мрънкате, че съм бил женомразец ....
                      Таз думичка е не фигурира у нашия речник. Ние с Lelq просто не щем да има дискриминация - кат има Кръчмар,нек да има Сервитьорки ...
                      Мечо

Коментар

Той хубаво знае , ама го хвана липсата и сутрин няма кой да ни прави закуска и да налива по чашите
                        Ми аз ви казвам, че трябва да си земеме девойки за разнос на закуските и кафето и алкохола ама вие мрънкате, че съм бил женомразец ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Нек'ви революции пак ли се заформят? К'во разбиване на склада,бе другари? Колчо знае какво и колко има там.Споко.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Викаш, докат вземете властта сте обикновени терористи, ама кат са облажите, ставате народни будители!?
                            Наздраве!
                            Ми Нюрнбергски процес. И от дветен страни стояха убийци. Но едните бяха победители, а другите победени !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Като разбием склада, НИЕ ще сме тези дето обвиняват !!!
                              Викаш, докат вземете властта сте обикновени терористи, ама кат са облажите, ставате народни будители!?
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Без мене в разбиването - аз от една седмица си пия тихичко пред вратата, чувам само леко шумолене и бълбукане, не ми пречи, рано или късно ще му се наложи да излезе - ако не е сам, ще му ръкопляскаме, ако е сам, ще му се наложи много да черпи, за наказание на усамотяването в светая светих на храма!
                                Last edited by Вълчо-34; 05.11.2013, 12:24.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X