Първоначално изпратено от Lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата .......Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДубрутру, убав ден!
Са... че сте дами, дами сте, че сте готини - готини сте, че от време на време приготвяте убави коктейли - приготвяте! Ама да превръщате храма в най-просто кафене - нема а мине номера! Или сипвате ирландско, или нема да ви говорим докато си изпием бирата! Използвате, че Колчо не се весва вече, серсеминът му, и разваляте блаженната атмосфера.
Леле, колко малко писах, колко глупости рекох...
Я наздраве, че е петък, честито на именниците, памет за падналите за отечеството!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКафе, чисто ...
На клиентелата - наздраве!
Са... че сте дами, дами сте, че сте готини - готини сте, че от време на време приготвяте убави коктейли - приготвяте! Ама да превръщате храма в най-просто кафене - нема а мине номера! Или сипвате ирландско, или нема да ви говорим докато си изпием бирата! Използвате, че Колчо не се весва вече, серсеминът му, и разваляте блаженната атмосфера.
Леле, колко малко писах, колко глупости рекох...
Я наздраве, че е петък, честито на именниците, памет за падналите за отечеството!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата .....
Зема да ти подаря един пожарогасител, щот иначе мое да си докараш някои сакатлък с тоз огин.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро и наздраве ! Днес ще си забъркам нещо свежо - изцеден портокал с няколко капки джин , за събуждане. Кафе не ми се пие
http://www.dnes.bg/mish-mash/2013/11...s-piton.205281
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобро утро и наздраве ! Днес ще си забъркам нещо свежо - изцеден портокал с няколко капки джин , за събуждане. Кафе не ми се пие
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете нещо че ми изгоре душата ....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар