IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Поръчвам по 2 големи водки, аз я пия чисто, слагам само с 1 - 2 бучки лед, за теб може и с портокалов сок
    Ела да седнем там в дъното на кръчмата да не се натрапваме на останалите ..... да избягаме на безброй километри от всички
    След третата водка ще се изправим пред Великото уравнение на Екзистенцията .......
    След четвъртата ще се потопим в Безсмислието на нещата, в Хаоса и Абсурда на битието .... Абсурдът ... не е ли най- логичното нещо във Вселената ??
    Наздраве, Lelq
    Нещо те удари на философстване. Това ще да е от жажда, да знаеш. Концентратна жажда.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Има, има...
      И едене има...Тянка го е стреляла и сушила....
      При такава убава музика, за какво ни е третото...
      Наздраве !
      Ако намекваш, че Баба Кака е стреляла чичета и е сушила бели бъбречета, вероятно имаш право, що си в час. Но ако не знаеш, че хубавата музика вживява в третото, то е задето третото е останало далеч отзад спомените ти. Само не знам що Баба Кака смета, че мен ме мори амнезията. Аз съм си забраван от малък, тъй щото съм самодоволно разсеян и щастливо безпаметен. Се едно сека вечер съм пил по пет... чашки... за октоберфестпиво... пълни с водчица. Здраве да е!

Коментар

Поръчвам по 2 големи водки, аз я пия чисто, слагам само с 1 - 2 бучки лед, за теб може и с портокалов сок
        Ела да седнем там в дъното на кръчмата да не се натрапваме на останалите ..... да избягаме на безброй километри от всички
        След третата водка ще се изправим пред Великото уравнение на Екзистенцията .......
        След четвъртата ще се потопим в Безсмислието на нещата, в Хаоса и Абсурда на битието .... Абсурдът ... не е ли най- логичното нещо във Вселената ??
        Наздраве, Lelq
        Хайде !
        Когато пия алкохол , винаги е чист
        Наздраве , туз !

https://m.youtube.com/watch?v=rkB5bM_54sc

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Почерпи ме ! Бих пила една голяма с теб
          Наздраве !

ПП. Не съм Просто влязох в тона , казвайки какво мисля , обаче
          Наздраве, Lelq

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За второто си права, пейчицата от север (отгоре) си е по-хилава, що аз стоя там в близост до площадката на скарата. Но пък теб ще те слагаме все от южната (долната) страна, а там е по-стабилно и твърдо. Колкото до ветъра, най-малко ме притеснява. При мен нема силни ветрове, което много ме кефи. Но пък снег достатъчно има понякогаш, та се стрескам да не килне новата постройка паянтова. А си имам и недоброжелатели разни зли сили и зло-вещи жени, та знам ли. Наздраве, Дрънюжнячке!
            Вятър, сняг, земетресение - има ли значение, кое ще причини падането на архитектурното ти въображение.
            Наздраве!

П.П. Не те кълна, просто размишлявам на глас.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Има, има...
              Наздраве !
              Моля!? Хайде, на Арахната му влизам в положението - склероза, деменция и ред други дезориентиращи болести, ами ти...!?
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Как си, Lelq ?
                Да те почерпя едно питие ? Аз съм на водка ......
                Наздраве
                Почерпи ме ! Бих пила една голяма с теб
                Наздраве !

ПП. Не съм Просто влязох в тона , казвайки какво мисля , обаче
                Last edited by Lelq; 17.11.2020, 18:48.

Коментар

Добро утро , Кръчма !
                  Има ли нещо за пиене , останало от снощи , да си сипя ?

https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=k47-7un9r3g

Наздраве !
                  Как си, Lelq ?
                  Да те почерпя едно питие ? Писа в тема История и доста май се изнерви. Аз съм на водка ......
                  Наздраве
                  Last edited by Асо Пика; 17.11.2020, 18:45.

Коментар

Има, има...
                    Наздраве !
                    Очакваш да ти се доверим , като на старило и патило ли ?
                    А някои биха казали , че убавата музика води до третото ...
                    Сваща ! Дет викт някои
                    Наздраве !​​​​​​​

Коментар

Добро утро , Кръчма !

Наздраве !
                      Има, има...
                      Наздраве !

Коментар

• Добро утро , Кръчма !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Новият ти навес ще е нов до първия по-силен вятър, а обновените ти пейки ще са здрави докато не положа морно тяло върз тях. Радвай им се засега.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          За второто си права, пейчицата от север (отгоре) си е по-хилава, що аз стоя там в близост до площадката на скарата. Но пък теб ще те слагаме все от южната (долната) страна, а там е по-стабилно и твърдо. Колкото до ветъра, най-малко ме притеснява. При мен нема силни ветрове, което много ме кефи. Но пък снег достатъчно има понякогаш, та се стрескам да не килне новата постройка паянтова. А си имам и недоброжелатели разни зли сили и зло-вещи жени, та знам ли. Наздраве, Дрънюжнячке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            То се видяло, че нещата не са таман, ма я да ви почерпя с:

[ATTACH=CONFIG]n3677971[/ATTACH]
                            Това виски заслужава да стане етикет на мъжката компания в Кръчмата. Само Чиче ше го гледа малце гузно със свидни спомени за буйните младежки години. Затова пък Кака вече почна да твърди, че не харесва виски. Изглежда твърдо й стои. Е, то не може всичко да е меко като 35-годишен шпански ром.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Е, ся и претенции... каквото има в наличност. Пишман алконавти!
                              Хайде, нали съм добра душа...

[ATTACH=CONFIG]n3678009[/ATTACH]

Наздраве!
                              Съм жена и ми е позволено да вкарвам малко каприз в комуникацията. Сега ще си сипя една чаша, че да си проверя симптоматиката.
                              Благодаря и наздраве!
                              Last edited by tnm; 16.11.2020, 23:34.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                П.П. В името на експеримента на мен ми сипи коняк, щото не съм почитател на уискито.
                                Е, ся и претенции... каквото има в наличност. Пишман алконавти!
                                Хайде, нали съм добра душа...

Click image for larger version

Name:	camus-konyak-opisanie-i-otzivi_3.jpg
Views:	1
Size:	36.1 КБ
ID:	3678009

Наздраве!

Коментар

Working...
                                X