Сипете ми че ми изгоре душата серсемииииии........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеЖенката в рая е само една- Ева.
А и не знаеш какво да правиш с нея. Миришете си двамата цветенца - и толкоз.
Добре, че змеят ни е показал, какво да правят жените и мъжете в леглото
ама се предполага че щяхме да се
умножим дори и в рая за няколко милениумаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеи женките се разхождат чипляк голи
и ти само си бройкаш днес с коя ще бъдеш- Ева.
А и не знаеш какво да правиш с нея. Миришете си двамата цветенца - и толкоз.
Добре, че змеят ни е показал, какво да правят жените и мъжете в леглотоСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеИ ебати и скуката - да си у рая.
Цел ден съ расождаш из този ми ти рай: там цветенца хубаво миришат, ручейчета ромонят сладко, тигърът ти се умилква, топъл дъждец те умива, ветрец благоуханен те овява, пчелица ти жужи, медец, топла привечер, заспиваш сладко - и наутре пак същото... сладко, сладко, сладко.
Да е жив и здрав змеят, че ни е извадил от тая патока.
и ти само си бройкаш днес с коя ще бъдешhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДокторът адски чаровен, отчето голям симпатяга, за колегите и половинката най-вероятно две мнения по въпроса няма... Ейй Тнм, ти си била голяма късметлийка
А тук никой ли не забеляза, че аритметичният знак би трябвало да е точно противоположният
Но е факт, че наистина създаде настроение де. Бъди здрава и късмет!
Не "изваждане",а "делене" .... и не чак на десет,стига и на две
Наздраве!
(куцо Виски с бадемки)
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДокторът адски чаровен, отчето голям симпатяга, за колегите и половинката най-вероятно две мнения по въпроса няма... Ейй Тнм, ти си била голяма късметлийка
А тук никой ли не забеляза, че аритметичният знак би трябвало да е точно противоположният
Коя жена ще сложи доброволно 10 годинки към действителната си възраст.
Неееее, когато става въпрос на години и килограми, при дамите знакът винаги е "-"
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
...Отчето - голям симпатяга. Познаваме се от няколко години, имали сме допирни точки, така да се каже
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
"За ЕГН-то - поглежда ме, преценява, изважда 10 години и това е точната ми възраст..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекак няма да сте дискриминирани-ако не бяха въ излъгали с ена ябълка/то поне някое парцалче или парфюмче да беше/ още щяхме да сме у рая
Цел ден съ расождаш из този ми ти рай: там цветенца хубаво миришат, ручейчета ромонят сладко, тигърът ти се умилква, топъл дъждец те умива, ветрец благоуханен те овява, пчелица ти жужи, медец, топла привечер, заспиваш сладко - и наутре пак същото... сладко, сладко, сладко.
Скомина ма фаща само да си го представя.
На третия месец щех да издивея сигур.
Да е жив и здрав змеят, че ни е извадил от тая патока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТъй, тъй ... ми при католиците туй ограничение що го липсва!?
Наздраве!
/за протокола не аз подбуждам къмто пиенство/
не съм запознат с католическите канони
но божиите хора няма да ви простят
лесно
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекак няма да сте дискриминирани-ако не бяха въ излъгали с ена ябълка/то поне някое парцалче или парфюмче да беше/ още щяхме да сме у рая!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПък на мен за добро настроение хапове не ми трябват
Преди време кръщавах бебе. Отчето - голям симпатяга. Познаваме се от няколко години, имали сме допирни точки, така да се каже
Като ме видя в църквата и му призля. Разбра, че ритуалът ще е усложнен.
Вика ми да му издиктувам данните... пък аз му отговарям, че човек с неговият опит досега е трябвало сам да установи каква е височината и приблизителните ми килограми. За ЕГН-то - поглежда ме, преценява, изважда 10 години и това е точната ми възраст /данните на детето му трябваха/
Дамата, която продаваше свещите започна да си намества очилата, ама отчето я открехна, че се шегувам.
Докато извършвахме тайнството и отчето пиеше с приятен глас, детето заспа. Това добре, ама тежиТъкмо щях да прошепна на отчето да позасили ритъма и той започна да маха с едни кандила и хлопки.
Че като се стресна това дете, като ревна - бенгалски тигър и кенийски лъв, взети заедно. А в църквата акустиката е идеална за изпълнение от този род...
Съблечи детето, облечи детето, застани от дясно. Тук аз се включих с уточняващ въпрос, негово дясно или мое дясно...!?
Мисля, че го довърших с твърдението, че забелязвам дискриминация в каноните на църквата по отношение на жените, щото не занесе отрочето зад иконостаса/момчетата ги водят/
Наздраве!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕй Катил ...много ме дразниш...
Сега както съм на 75 гр ракия, ако си до мен, ще ти забия една цепеница по тиквата....
И после ще се напием...
Не мога да понасям някой да страда....и хич не ми се оправдавай.
Лелчето ти го е писала и аз като баш психоаналитик ти казвам - бягаш от себе си.....
Не топла страна търсиш а дълбока землянка....да се скриеш от нещо си и да виеш....
В работата ми са хаповете за добро настроение...Утре ще ти пиша как се казват.....
Наздраве !
Аз май съм пиян..........................
Преди време кръщавах бебе. Отчето - голям симпатяга. Познаваме се от няколко години, имали сме допирни точки, така да се каже
Като ме видя в църквата и му призля. Разбра, че ритуалът ще е усложнен.
Вика ми да му издиктувам данните... пък аз му отговарям, че човек с неговият опит досега е трябвало сам да установи каква е височината и приблизителните ми килограми. За ЕГН-то - поглежда ме, преценява, изважда 10 години и това е точната ми възраст /данните на детето му трябваха/
Дамата, която продаваше свещите започна да си намества очилата, ама отчето я открехна, че се шегувам.
Докато извършвахме тайнството и отчето пиеше с приятен глас, детето заспа. Това добре, ама тежиТъкмо щях да прошепна на отчето да позасили ритъма и той започна да маха с едни кандила и хлопки.
Че като се стресна това дете, като ревна - бенгалски тигър и кенийски лъв, взети заедно. А в църквата акустиката е идеална за изпълнение от този род...
Съблечи детето, облечи детето, застани от дясно. Тук аз се включих с уточняващ въпрос, негово дясно или мое дясно...!?
Мисля, че го довърших с твърдението, че забелязвам дискриминация в каноните на църквата по отношение на жените, щото не занесе отрочето зад иконостаса/момчетата ги водят/
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение...
Последно изречение...спирам пиенето...май съм алергичееееееееееееееееееКрай!Клюмна му гребена!
Заора на "е" и не можа дори да завърши с "н"
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕсе на тема " Пак са виновни другите" няма да пиша ....
Всеки държи съдбата си в ръцете. Ако околните не му понасят ги сменя....Ако работата не го удовлетворява я сменя...Ако жената е крива я сменя (и обратното )...
Докато намериш равновесието....
Животът е кратък и компромисите трябва да са оправдани...
Не ме разбирай неправилно - и аз бих го подкрепил да замине за Уругвай, за да започне отначало ...НО да замине с някакъв оптимизъм за очакваното а не с пораженчество........с малката разлика,оцветена в червено
Аз не тръгвам с някакво очакване,по-скоро ше е някакъв вид пенсиониране
Да си изживея остатъка от живота в лентяйствобез да се натоварвам с проблемите на другите.Мисля че съм си го заслужил
Така че няма пораженчество.
То че нема да издържа дълго в лентяйство,и ще се захвана с някаква дейност - е ясно,но ще е от типа - агале-агале,пък ако станеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар