Търсия си партньорка, за да ме държи през кръста, докато пресичам със матор Россия!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
А,е,точно тез ми трябват .... Еквадор.Имам някакви спомени,че отговарят точно на моите изисквания
Върнах се 9 странички назад, за да видя дали правилно съм видяла. Аха.
И аз ти препоръчвам да хванеш някога пътя за Еквадор, ако не за постоянно, то поне да се срещнеш с някои шамани, например кечуанските или шуарските. Точно вчера, когато си четях книжката "Да преобразиш себе си и света", попаднах на момент, в който хора, които в даден момент са загубили себе си, се срещат с шамани от Андите и им помагат да се преоткрият, като им връщат силите за живота и радостта от него.
Сигурно ще ти бъде много интересно там, макар че е доста далеч, но се надявам, един ден да си дойдеш тук с много опит, който да споделяш.
Не, че си тръгнал още, но аз вече те изпратих.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеKoлче, тука сички са равни.Нека и комунетата пийнат по една биричка.И те душа носят.
Затуй за равните - наливна бира, за по-равните - бутилка с бира.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУффф ...
полудЕх, доде измия проклетите прозорци ...
шкембето е врЕло, бирата - ладна, омесил съм ръчен хлеб ...
доле комунистите !!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве !
Аз съм вече на мурсалски чай.......УжасТ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПфффф
.....................
Наздраве!
Аз съм вече на мурсалски чай.......УжасТ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТая гладка мускулатура става ли за ядене...?
А ако го оставиш да стане на каиш е само за неканени гости- хем си потрошават зъбите,хем не са в състояние да изядат много
... предъвкват едно парченце поне половин час
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНо като се замисля..... е широкоспектърно мезе....
Наздраве !
пп Аз пийнах 2 х 30 джинджифилова с една зелена салата , дремнах 2 часа и сега съм гладен като вълк............. вместо да си направиш едно прътче мезелик
Удари една биричка .... била равна на 100 гр шпеков салам
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕй,чек и да се поФала бря.
Днес прибрах от таванЯ мезето,което си сътворих.
Първа реколта за таз година.
Сърца,на далъмчета,в сол да издърпа кръвта,после във вода да издърпа солта,отъркаляни в подправки .... и на пръта.
Тъкмо съм ги уцелил да не станат на каиш
На първо време - има кураШ ... нема се заарляча
Наздраве!
Но като се замисля..... е широкоспектърно мезе....
Наздраве !
пп Аз пийнах 2 х 30 джинджифилова с една зелена салата , дремнах 2 часа и сега съм гладен като вълк.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Смуча,пия ..... бе даже и ше го оближа отвътре,ако свърши и не ми стигне
Коментар
-
Ей,чек и да се поФала бря.
Днес прибрах от таванЯ мезето,което си сътворих.
Първа реколта за таз година.
Сърца,на далъмчета,в сол да издърпа кръвта,после във вода да издърпа солта,отъркаляни в подправки .... и на пръта.
Тъкмо съм ги уцелил да не станат на каиш
На първо време - има кураШ ... нема се заарляча
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВикаш, на таз фугирана зидария, ти си един от майсторите. Хвала!
П.П. Прибирам 3-та чашка - ша я пазя за Мечо /може би/Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧшшшшш .... аз съм един от строителите на тая Кръчма от преди ......незанмсиколкоси години.Още като поставяхме темелите си запазих един ключ.!
П.П. Прибирам 3-та чашка - ша я пазя за Мечо /може би/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМммммм,много хубаво ,ммммм,чудно е станало
Кат си нямаме циганка у форума,барем се вживея и в таз роля
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар