Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение....и като ги вземе , обещателно да черпи цялата кръчма....
пп То и аз имам малко за вземане, но няма да бързам ....Нали ще трябва да черпя, та ще си трая....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqВажното е че имаме желание - поне да обещаваме Дано поне на дедо не му е голо обещанието и да си вземе паричките . Наздраве !И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqВажното е че имаме желание - поне да обещаваме Дано поне на дедо не му е голо обещанието и да си вземе паричките . Наздраве !
пп То и аз имам малко за вземане, но няма да бързам ....Нали ще трябва да черпя, та ще си трая....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве, Лелче !
Тука сме като на циганска сватба....Все обещаваме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
И аз бих хапнала такова , ама не живо и с кана вино. Като го сготвиш , свиркай
http://www.youtube.com/watch?v=v8ueA9FNb0U
Наздраве , банда !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗабелязвам, че напоследък си айляк.
Ша та замоля да се отнесеш с малко повече старание към служебните си задължения, щото таз кобила и таз почивка у Португалско пари струват:cool:.
Наздраве!
Какво са парите - шума с която си реализираш фантазиите....
пп Как забеляза че се скатавам..?
От 52 дена отпуска дето ми остана от последните 2 г си пуснах 20 , 20 за догодина и 10 губя....Сега поработвам по време на отпуската на половин работен ден..., пия бира, задявам се с някоя буля и се прибирам след дълга разходка по центъра - живот...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа помълчим, че се разприказвахме...
Наздраве !!!
Ша та замоля да се отнесеш с малко повече старание към служебните си задължения, щото таз кобила и таз почивка у Португалско пари струват.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобър ви ден !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар