Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипетееееее ...............
Сипете, та сипете....
Викни веднъж по едно малко и ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИзбери си чаша!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипетееееее ...............Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАз също имам едни чашки - солидно стъкло в долната част - като налееш до половина по височина, един вид сас само 30 грама... Иначе втората половина са 70 грама - до ръба
Рисувано чешко стъкло Мозер, с ловни мотиви. На всяка чашка има гравирани различни гарги - фазан, пъдпъдък, яребица, глухар, тетрев, кеклик ...
Хмм, да. Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСакън, не мой да са товариш заради мен.
П.П. Ама каква е таз шантава мярка на питието 2Х30!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПенсионерскаИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСакън, не мой да са товариш заради мен.
П.П. Ама каква е таз шантава мярка на питието 2Х30!?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Ама каква е таз шантава мярка на питието 2Х30!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво да ти пиша..?
Притеснявам се за теб...:rolleyes:
Ако всяка приказка я свързваш с първата или n -1 първа брачна нощТ.... нещата са за лекуване....
Ако беше " блага " ракията - да, но тя ми е сладка ( блага )....до 2х30, разбира се...
Наздраве !
П.П. Ама каква е таз шантава мярка на питието 2Х30!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеБлага - сиреч греяна, с медец или небетшекер! Екстра, наздраве и от дедо, Чичо!
Тва младите само заглупости си мислят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ко става тука, бре!? Дан си младоженец или имаш два-трисейт годишно забавяне на първата брачна ношт
Наздраве /съм леко ошашавена/!
Притеснявам се за теб...
Ако всяка приказка я свързваш с първата или n -1 първа брачна нощТ.... нещата са за лекуване....
Ако беше " блага " ракията - да, но тя ми е сладка ( блага )....до 2х30, разбира се...
Наздраве !
Коментар
Коментар