Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelqи аз си търся източник на убава музика . Не ме лишавайте от вашите настроения . Може и на мен да ми хареса
https://www.youtube.com/watch?v=rkB5bM_54sc.... как го правиш, не знам
..... тъкмо си мислех колко вълнуващо ще да е да пътувам до Еквадор с кораб (никога не съм плавал с нещо по-голямо от надуваема лодка).
Тааааа ..... как да те лиша от моето настроение,като ти все едно ги преживяваш вместо мен.И не става дума само за музиката като музика,а и ги избираш с някакви не толкова известни клипове,но много завладяващи ..... и винаги с качество на ниво
Наздраве! ... и лека,снежна, вечерСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqМа , то не съм абонирана . Почерпете и вие с музика . С повече хора е трудно - няма угодия
https://www.youtube.com/watch?v=T4Tl18T38P4 Това си е за менАбонирана си,абонирана си
Не личи ли,че проверявам всеки твой линк каква е музиката
Основен доставчик на убава музика си ми
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГолям съм идиот.....
Малко бъзик на мой гръб....
Купих си два дивана преди 2 месеца......
От много далечна чужденеция....
Преди 15 дни след последното обещание от фирмата, пуснах една обява и подарих старата холна гарнитура на един доволен човек....
Сега сме на два стола и се чудим как да гледаме ТВ....без да се сръфаме със жената...
Наздраве !.Сламени ли бре
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Голям съм идиот.....
Малко бъзик на мой гръб....
Купих си два дивана преди 2 месеца......
От много далечна чужденеция....
Преди 15 дни след последното обещание от фирмата, пуснах една обява и подарих старата холна гарнитура на един доволен човек....
Сега сме на два стола и се чудим как да гледаме ТВ....без да се сръфаме със жената...
Наздраве !.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи на моето ще дойдеш, но аз на твоето, няма да мога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСам ли се хвалиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩо, бре ... даже навежда на некви асоциации
Наздраве!
Никакви намеци и асоциации.....
Само като вица за Иванчо и Марийка....
- Марийке, айде да се е....
- Ииии бе Иванчо..какъв намек ми направи...!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВие младите можете всякак....и всякъде....
Аз хапна рано, пийна 100 гр и му дремна 2 часа....После ставам див и игрив....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалийй, поглеждам навън и ми се прииска[B] да се мушна в огнището на Лелчето....( туй не звучи добре....:[/B]p)
Дърветата ще се счупят от сняг....Всичко бяло и красиво ....След 2 часа дрямка....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалийй, поглеждам навън и ми се прииска да се мушна в огнището на Лелчето....( туй не звучи добре....)
Дърветата ще се счупят от сняг....Всичко бяло и красиво ....След 2 часа дрямка....
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение, не са само пияници....
Коментар
Коментар