If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро Чичо от морето.Времето страхотно а водата топличка.Аз подкарах на бирички ама мисля да пийна една ментичка със спрайт и да продължа да чета бисерите на най-големия лузър.Ти се сещаш кой .
Аз вчера към 5 ( за да се разкара късната бира) запраших на вилата, поработих по хладното, посрещнах зората към 5.3 на студено, върнах се в Селото, приведох се във вид удобен за логаритмуване и ми е едно лежерно и готино....даже на работата....
Разказвала съм го, но пак ще го разкажа.
В мемоарите си адютанта на Наполеон описва предпочитанията му към определен тип дами.
Императорът държал дамата, с която ще прекара нощта, освен да е привлекателна да е и интелигентна.
Когато адютанта го запитал каква роля играе интелигентността в случая, Наполеон отговорил, че иска между повторенията да води смислен и забавен разговор
Наздраве!
Кой съм да споря с Наполеон ... Съгласен съм .... Но ти каза
Та затова рекох по-добре без хич, наместо глупава.
С това не съм съгласен.По-добре с жена макар и глупава, отколкото без жена ...
Разказвала съм го, но пак ще го разкажа.
В мемоарите си адютанта на Наполеон описва предпочитанията му към определен тип дами.
Императорът държал дамата, с която ще прекара нощта, освен да е привлекателна да е и интелигентна.
Когато адютанта го запитал каква роля играе интелигентността в случая, Наполеон отговорил, че иска между повторенията да води смислен и забавен разговор
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ни мъ разбра. Аз не искам глупава ама друга нема да се навие ....
Идеално те разбрах и затова изразих несъгласие. При един неравностоен в ентелектуално отношение брак, страдат и двамата участници.
Та затова рекох по-добре без хич, наместо глупава.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар