If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами редно е да съм подготвен.Сега се кахъря,че загубих време с тоз Албион,но пък поне разбрах кво е да си на висока влажност и поне 25градуса - ужас.
Тааа ... има го като резервен план това Перу.
А визите се продават по пътя,както преди се продаваха фактури на Илиянци ... та може и да по-лабаво като законодателство,което не е много за радване
Че то,ща не ща,ще трябва на три месеца да отскачам до там,за виза ... щото престоя за туристи е 3 месеца А не е като да нямат обща граница ,все едно както ние и румънците.
Де си, бре? Да си чакам ли мелбата или ще преминем направо на виното и пастърмата?
Из оня ден съм се усетила за теб. Гледах по новините, че у Еквадор имат проблеми с вулканите, та реших, че вече си се завлякъл до там
Наздраве!
Чак вулкани все още не разгорещявам .... така че не съм аз причината ... а и за момента съм си у Бг.
И .... и идва следващият проблееееем - на фонтаня веки нема мелби( то не че и бяха нещо особенно де) .ЩяФ да те дразня с вечерна снимка с пуснатите светлини във водата
Избор не остана - вино и пастърма ще е ... но за целта ще требе сменим заведението,нещо у красивата ни градска градина ... около и Изида.Нооо ... не побързаш ли,ще си отиде момента (клонят все към летни заведения)
Де си, бре? Да си чакам ли мелбата или ще преминем направо на виното и пастърмата?
Из оня ден съм се усетила за теб. Гледах по новините, че у Еквадор имат проблеми с вулканите, та реших, че вече си се завлякъл до там
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коле, тва тук дето си го призинтиръл го слагам у графата "Пълна програма".
Особено съм фпечатлена от палачинките с коняка.
Наздраве!
Е, до "пълна програма" е твърде далеч, НО, все от некъде требва се почне...
Както казват кетайците - и най-дългият път, започва с първата крачка...
...Вчера се позаседех на едно местО и ся МНОО ми се спи...
Мож да сляза до СКЛАДА, ..за инвентаризация ...
Добрутро де.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
КалориЙ желаеш ?
ПЪРВО, трЕбе салата... Пряаааасна ... (с РАКИЯ- (до две))
ФТОРО, Вънка захладнЕ и намирам за уместно, една вратна пържоленка да ти монтирам на скарата. Мое с ВИНО, мое и без ВИНО, но с БИРА. Ако не щеш, нема слагам гарнитура...
ТРЕТО, завъртЕл съм едни палечинки, крепсюзетен модел... С ено мънинко коняче .. така ..
За финал де...
Коле, тва тук дето си го призинтиръл го слагам у графата "Пълна програма".
Особено съм фпечатлена от палачинките с коняка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар