If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Към такива биологични единици се отнасям с подобаващо уважение. Защото не се знае на какъв кеф ще я намеря, след като е излязла от временна хибернация. Може да те пусна теб с рогата напред, да се пробваш и да я поканиш на гости в Кръчмата. След две, три попара вземеш да добиеш нечувана смелост.
Наздраве, Мръни!
Учтиво поканих Мечо да се отклони от борсата към кръчмата, та аз да се развихря.
Баш тази те тражи на превала на Балкана. Искала си да я джобиш и обираш. Това да не ти е кенгуру, че да я преджобваш и после бързо да бегаш кога подскача зад теб? Този Мечо направо млати и клати. Напускай поста, щото иде госта. Наздраве, Дрънмечи!
П.п. Кой ти седи у кръчме на сухо? Само най-омаяните от попарката сме тук. Като гледам, твойта попарка двойна е били, гиди лакомниче такова.
Към такива биологични единици се отнасям с подобаващо уважение. Защото не се знае на какъв кеф ще я намеря, след като е излязла от временна хибернация. Може да те пусна теб с рогата напред, да се пробваш и да я поканиш на гости в Кръчмата. След две, три попара вземеш да добиеш нечувана смелост.
Наздраве, Мръни!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Кога да я чакаме мечката в Кръчмата? Съвсем да оредее клиентелата.
Наздраве, Мръни!
Баш тази те тражи на превала на Балкана. Искала си да я джобиш и обираш. Това да не ти е кенгуру, че да я преджобваш и после бързо да бегаш кога подскача зад теб? Този Мечо направо млати и клати. Напускай поста, щото иде госта. Наздраве, Дрънмечи!
П.п. Кой ти седи у кръчме на сухо? Само най-омаяните от попарката сме тук. Като гледам, твойта попарка двойна е били, гиди лакомниче такова.
Това в някакви океани се намираше. А аз там мразя да ходя.
Още дълго ще ми търпиш присъствието, ще пълниш чашите и ще режеш мезето. Ами, гледай, намери Lelq, защото и за музиката трябва да се грижиш в нейно отсъствие.
Наздраве, Мръни!
За разтраканата отракана кака една Мадейра блудкава с тънък намек колко далек сакаме да я отпратим. Наздраве, Дрънимади!
Това в някакви океани се намираше. А аз там мразя да ходя.
Още дълго ще ми търпиш присъствието, ще пълниш чашите и ще режеш мезето. Ами, гледай, намери Lelq, защото и за музиката трябва да се грижиш в нейно отсъствие.
Наздраве, Мръни!
Мечо
Рекох, че по роднински те е ухапала мухата цеце, та си заспал. Ами ти в противоречие се измъкна изпод масата и започна да раздаваш прошка. Вместо да напълниш чашите.
Това тук Кръчма, ней родова среща на Мрънкалото в Извънгеография! Сипи вино, вместо да сипеш рими!
Наздраве, Мръни!
За разтраканата отракана кака една Мадейра блудкава с тънък намек колко далек сакаме да я отпратим. Наздраве, Дрънимади!
Простено да е на всички каки, ако са с пълни баки! Простено да е на всички спекуланти, ако не обират всички аванти. Простено да е на всички модератки, ако не ползват всичките си хватки!
Рекох, че по роднински те е ухапала мухата цеце, та си заспал. Ами ти в противоречие се измъкна изпод масата и започна да раздаваш прошка. Вместо да напълниш чашите.
Това тук Кръчма, ней родова среща на Мрънкалото в Извънгеография! Сипи вино, вместо да сипеш рими!
Наздраве, Мръни!
Мечо
Простено да е на всички каки, ако са с пълни баки! Простено да е на всички спекуланти, ако не обират всички аванти. Простено да е на всички модератки, ако не ползват всичките си хватки!
Както беше казал Стефан Командарев:
"За да отвориш една бутилка вино, 14 мускула се ангажират - така че това си е един вид фитнес...." Сега, за фитнес вече е късно. Бог - високо. Цар - далеко. А съвсем до ръката - алкохол.
И ако случайно стигнете до там, да ви нарекат пиян, не се стресирайте! Това е едно такова странно състояние, в което знаеш, че си съвършен, но не можеш да го докажеш. Наздраве!
Кака отдавна е излязла от тази възраст, с която се свързва подтичването. Леки, бавни и плавни движения с минимум разход на енергия. В близост до масата, в полуизлегнато положение, като древна римлянка.
Наздраве!
Правя ти комплименти. Мазня се от куртоазия. А ти размазваш и зацапваш моите героични усилия. Да не мислиш, че ми е лесно да измислам нещо ласкаво, ободряващо, пощипващо и стимулиращо. Чак такъв изпечен мошеник не съм. Бъди признателна и имай доблест да благодариш за добрата оценка дадена ти от експерта. Тичай, како, бегай. Тичането е загуба на време, а бегането троши пари за екип. Здраве да е!
Коментар