Сипете, мамка му и прасе .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро,ко си правите бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАлоооо, аз съм балканджийка, а не еврейка. Чак такова голямо чувство за вина едва ли ще ме налегне.
И, да ... грешна съм. Затова не вдигам и не хвърлям камъни
Наздраве!
П.П. Аз нося отговорност само за моите действия. Другите писатели във форума не ги коментирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМа, ти това за грешка ли го имаш? Грешна си ти, Тянкееее! За другите във форума не ми се мисли. Те според теб са направо за пъклото - хааааа... Да не почнеш сега на всички се извиняваш поименно?. Чак такова голямо чувство за вина едва ли ще ме налегне.
И, да ... грешна съм. Затова не вдигам и не хвърлям камъни
Наздраве!
П.П. Аз нося отговорност само за моите действия. Другите писатели във форума не ги коментирам.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСамо слабите духом не си признават, че са сгрешили. И си прав, че е въпрос на възпитание
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+ 111
Бъзика ме Тянка...,. Само не е сложила усмивчицата в бързината.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе се засягайте докато присягате към чашката. На маса без бъзикни не стаат нещата, така че който посяда си слага главата в торбата. Ма, тая Тянка много възпитана, бе! Чак се извинява за дребна заядлива задявка с чичовата кондиция. Ем, при такъв ник кво да му каже. Аз като си лепнах в казармата самопрекора "Дедо" съм свикнал и сам си ги пускам. "Дедо много го мързи", "Дедо много му се спи", "Дедо много болен" и пр. Иронията и самоиронията ни държат освестени и да се не самозабравяаме. Да вий сладък дена!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+ 111
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе се засягайте докато присягате към чашката. На маса без бъзикни не стаат нещата, така че който посяда си слага главата в торбата. Ма, тая Тянка много възпитана, бе! Чак се извинява за дребна заядлива задявка с чичовата кондиция. Ем, при такъв ник кво да му каже. Аз като си лепнах в казармата самопрекора "Дедо" съм свикнал и сам си ги пускам. "Дедо много го мързи", "Дедо много му се спи", "Дедо много болен" и пр. Иронията и самоиронията ни държат освестени и да се не самозабравяаме. Да вий сладък дена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМоля за извинение! Някои шеги са проява на лош вкус и в случая моята е такава.
П.П. Не че съм се стреснала от заплахите ти, де
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМоля за извинение! Някои шеги са проява на лош вкус и в случая моята е такава.
П.П. Не че съм се стреснала от заплахите ти, де
Добро утро и приятен ден !
пп Не се шегувай....И не се стряскай, че като се стресне ловец , пушката гръмва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи си слагаш обидите в дългосрочната памет ( на диска ), а аз в кеша.....Шъ ти го връщам ежедневно.....
П.П. Не че съм се стреснала от заплахите ти, деПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е верно ..... за съжаление бих казАл ....
Ейде, лека, приятна и цветна.....Last edited by 4i40; 13.01.2016, 22:47.
Коментар
Коментар