If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе лесно ви е сега да давате съвети. Ама като го пуснах и докато заобиколя колата , вече мислех къде да го копая.
Ужас , такава простотия отдавна не бях правила.
Смях, смях ама сериозно се изплаших . А такъв срам не помня да съм изпитвала .
Хубаво е от време навреме човек да разнообразява сивото си ежедневие
Наздраве и ходи да ти леят куршум против уплах!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Абе лесно ви е сега да давате съвети. Ама като го пуснах и докато заобиколя колата , вече мислех къде да го копая.
Ужас , такава простотия отдавна не бях правила.
Смях, смях ама сериозно се изплаших . А такъв срам не помня да съм изпитвала .
Хубаво е човек да се посмее постфактум...Минава напрежението....
Ако искаш, все пак един съвет от мен, гледай да не попаднеш в неговото положение, че хора всякакви....
Първо , Мамун да си яде ушите , за измата с жегата. Второ, сипете нещо силно и двойно, че се опитах да обезглавя човек. Реших , че имам проблем с колата . Спрях до един нищо не подозиращ човечец , отворих прозорецът, той провря глава, аз почнах да обяснявам и незнайно защо , с пръст на копчето за прозорецът. В разгара на обясненията , виждам как очите му се разширяват и си мисля "ужас, проблема явно е сериозен" и даже дъх не си поемам , за да обясня, че сигурно не е страшно, та да не вземе да откаже помощта си , ако му се види сложно. В един момент , човекът все пак изквича , та ме стресна и пръста ми се махна и разбрах , та свалих прозорецът. После пърхах около него с извинения . Оправи ми проблема , който се оказа, че дори не може да мине за такъв. Голям срам.
Голем смех!!! Требва напишеш кратък разказ. Още се смея.
А аперолчето да го направя чрез измиване с парцуца на буркан от сладко от кори на портокали налЕ
Слагаш сухи сливки, пасираш със захарчица и до парното докато ферментира. Наздраве да ти е! Навремето в казармата компотът бързо втасваше и се хилехме доволни, та старшините се виждаха в чудо.
Я, Рейнмен се появи. Почти. Не е разчел обръщението Ви и го сложил като 81. Тая 1300 годишнина още витае из главите. Нищо, де, ще му присъдим званието "Юноша бледен".
Ще отдадем грешката на късния час и забавената мисловна дейност.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар