Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНямам спомен за този филм.....( но като си помисля, че не помня какво съм вечерял преди 2 ч, всичко си е ок....)
пп Средносрочната памет, засега работи....
Като начена с "Възрастния", я спрях с поглед в който се четеше - близнаците са от мен ако продължиш....
Мале, малееей!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧиче, чиче, за резил си станал. Не си ли гледал "Операция ы"? Папанов кво рече относно бременната дьевочка и собствената му особа? Глей тука след 1.00 мин. и се учи.
пп Средносрочната памет, засега работи....
Като начена с "Възрастния", я спрях с поглед в който се четеше - близнаците са от мен ако продължиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКо речи!? Искаш без време ли да не умориш!?
Наздраве!
П.П. Не Чуждоземия, а Чужденеция. Тая година приключихме рано с кайсиите и джанките.
Явено съм си мисли, какво чуждо да 'зема......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестита Първа пролет!
http://vbox7.com/play:2bb0eba2&r=emb
Нещо фчера кушиите са ве умориле. И що сметате, че Тянка е Тодорка. Трябва черпи на Татянин ден, според мен. Ама пропуснахме.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТянка прилича на снежен човек по Чуждоземия...С мотика в ръка засипана от пролетен сняг....
Що пък да не черпи на всички дни, дето започват с Т....
Тракащия, при мен овошките са спасени, засега.....
Такъв студ е било преди седмица, че птичките и пчеличките са се скрили.....
- 9 градуса !!! Повредите са преодолими - рози и магнолии ..Цветя....не стават за салата....
Наздраве!
П.П. Не Чуждоземия, а Чужденеция. Тая година приключихме рано с кайсиите и джанките.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестита Първа пролет!
Нещо фчера кушиите са ве умориле. И що сметате, че Тянка е Тодорка. Трябва черпи на Татянин ден, според мен. Ама пропуснахме.
Що пък да не черпи на всички дни, дето започват с Т....
Тракащия, при мен овошките са спасени, засега.....
Такъв студ е било преди седмица, че птичките и пчеличките са се скрили.....
- 9 градуса !!! Повредите са преодолими - рози и магнолии ..Цветя....не стават за салата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утрооооо !
Абе, къде е Серго с неговата Америка ...?( сетих се за него...)
Да се оплача....
Пътувам вчера в метрото и както съм си седнал с притворени в размисъл очи, гледам едно сладурче, но в 3-4-я месец.....Тъкмо расте....
Ставам кът войник на пост, но тя усмихната ми отказва, че слизала ....
Обажда се по телефона и радостно съобщава, че вече един ".Въз.....н господин и прави място .."
Да де, но в този момент я погледнах и тя си глътна "Възрастния..."
Наздраве за младите !
http://vbox7.com/play:3668119462Last edited by Trakatrak'; 20.03.2016, 22:46.
Коментар
-
Честита Първа пролет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСамо да го рАзбера......
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма нима у Кръчмата има толку нагъл посетител, дет да прибере баш на tnm бутилката!? Озадачих се
Наздраве, Бенджи!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТи не си ли именичка!? Или някой преди време те беше прекръстил
Наздраве де, с Туборг No.5 !!!
Женските имена в родата са общо взето шантави - София, Евгения, Евдокия, Смарагда и прочие с гръцки уклон, ама Теодора не съм срещала из записките
Наздраве!
П.П. Тодоровците и Тодорите, за които вдигам наздравица са от страната на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.Last edited by tnm; 19.03.2016, 15:46.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма нима у Кръчмата има толку нагъл посетител, дет да прибере баш на tnm бутилката!? Озадачих се
Наздраве, Бенджи!
П.П. Наздраве и за Тодоровците и Тодорите, че ги имам няколко в родата си!
Наздраве де, с Туборг No.5 !!!
Коментар
Коментар