Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kak, kak..?
Кът застане до нещо топло и се радва на две топли сладурчета наоколо.....По добра "изолация" не мое да сака човек...
пп Може би за пръв път пия 100 гр ракия....Чудесно влиза и остава леко лимонен вкус...Не мога да я разбера от какво е....Сакам помощ( само в предположенията, а не в консумацията.....Хеле пък от ошя сархошин, дето реже дървета и храстии и си грее дъртия ..на слънце)
Наздраве !
Не те е срам! СТО Грама - това е не само разложение, но и разхищение. Ще те изключат от клуба на умерените пиячи с неумерени щения и ще те включат в секцията на отрезвителното за често отскачане навън, щото прибирането с лунохода е голема романтика, епика и кютек на джаз. Стига с тея импровизации! Карай си на 2х30 и не се карай с домоуправителката (Кака Т-ка), щото само може да загубиш - сън, ром, желание да ходиш по чужбина и да излизаш из полето. А за оказване на помощ сме винаги готови, вади ракията енигма. Ще правим проучване с опитване и фрагментиране. Ще я дробим на 30 за теб, 300 за мен. Така пише в указанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру!
нещо за камъни в бъбреците да имате?
Горещ душ, нош па и потупване по бъбрека....
Чай за бъбреци - всяка вечер към 8ч.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, как пък се изолира точно за рождения си ден!?
Наздраве, 4i40!
Кът застане до нещо топло и се радва на две топли сладурчета наоколо.....По добра "изолация" не мое да сака човек...
пп Може би за пръв път пия 100 гр ракия....Чудесно влиза и остава леко лимонен вкус...Не мога да я разбера от какво е....Сакам помощ( само в предположенията, а не в консумацията.....Хеле пък от ошя сархошин, дето реже дървета и храстии и си грее дъртия ..на слънце)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Беше писал за месец (топло ) изолация.....Скоро ще се появи !
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Имаш предвид, Хаджито да е навъртял точен брой обиколки около слънцето ли днес ?! Да го поздравим задочно, ако е така, да е жив и здрав и да брои много още обиколки.
(ps. Добре са го измислили това с целите числа, че по-лесно се броят)
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВъх, Тарантуле ти застрахован ли си..?
Нъл знаиш, че резачката не се държи за веригата и се натиска спусъка...?
А дано, че иначе един(ствения) обективен историк ще отиде зян....
Блазе ти !
Аз смятах да забегна по Дивото, но пустото ВиК все се поврежда и не моя да мръдна....
Наздраве !
пп Днес ми донесоха една супер ракия с изискването, докато я изпия , да позная от какво е......Слаа на Богу, че ми обещаха ако се затрудня с таз бутилка да ми повторят почерпката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Хаджи Грую сърдит. А днес му беше ред да отговори на въпроса за живота, Вселената и всичко останало.
За негово здраве!
(ps. Добре са го измислили това с целите числа, че по-лесно се броят)
Коментар
-
Хаджи Грую сърдит. А днес му беше ред да отговори на въпроса за живота, Вселената и всичко останало.
За негово здраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това във връзка с Петльовден или по отношение на романтичния празник е щял да отговаря и обговаря? Къде се загуби тоя Груич? Нещо сте да сте го засегнали по болнавите теми.
Днес кастрих дръвета с резачка и пред очите ми бяха все разни вещи жени разюздани. Добре ги наредих на трупи и трески.
Нъл знаиш, че резачката не се държи за веригата и се натиска спусъка...?
А дано, че иначе един(ствения) обективен историк ще отиде зян....
Блазе ти !
Аз смятах да забегна по Дивото, но пустото ВиК все се поврежда и не моя да мръдна....
Наздраве !
пп Днес ми донесоха една супер ракия с изискването, докато я изпия , да позная от какво е......Слаа на Богу, че ми обещаха ако се затрудня с таз бутилка да ми повторят почерпката....
Коментар
-
За негово здраве!
Днес кастрих дръвета с резачка и пред очите ми бяха все разни вещи жени разюздани. Добре ги наредих на трупи и трески.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Eто тука Игор Гробар ги е снимал.
Още не са облекли белите пачки и обули цвичките.
https://upload.wikimedia.org/wikiped...ar%2C_1904.jpg
Коментар
Коментар