Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ риал ли искаш да ма видиш или си склонен да приемеш снимка?
Наздраве!
Иначе дедо е малко възрастен, та снимка не мое види, а па е и по-добре врабче у ръката, пред орел в небето...
Сипавам мерло на целата компания!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТънъмънче, това да не е за бисери и вицове:
" ...Ми разликата е, че жените сме ...... и по-разбрани"
Ще ми е интересно да видя една разбрана?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДва непоряда по служба за клюкарстване зад гърба !!!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТнм, след този ти пост и особено след първото изречение, според мен най-логичното нещо в момента е да очакваме един много съдържателен, в никой случай не кратък, но при всеки случай опровержителен пост на... Зарата.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqНаздраве банда ! Имам нужда от едно кърваво мерло , голяма пържолка и някой компетентен и желаещ да ме образова на тема - Каква е разликата между мъжки и женски метаболизъм . Сериозно питам
Метаболизма на всеки организъм е съобразен с основната му функция. Тъй като Природата е отредила жените да даваме нов живот, тя ни е вменила и по-бавен метаболизъм с цел да можем да съхраним и евентуално да отделим от собствената си енергия и да я предадем на този нов организъм.
Именно заради по-бързия метаболизъм мъжете могат да се натоварват повече физически, но и по-трудно се възстановяват. Могат да приемат повече алкохол, по-лесно го разграждат, но ги гони по-силен махмурлук... Все такива работи, свързани с наличието на стабилна двойна Х хромозома при жените и нестабилна У хромозома при мъжетеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ето да ви почерпя по един пресен, топъл и хрупкав варен геврек!
Истински!!!
Аи, аз тръгвам с челядта, ще ходим да видим дядото и бабата и имам дълъг път да карам.
Ще се чуем неделя, понеделник.
П.П.
Нямам нищо против пушачите, нямам нищо против пушенето, стига да има вентилация и да не стига дим до мен! Затова го повдигнах въпросът пред кръчмаря - въпросът е технически, а не дали да се пуши или не и не да се делим на пушачи или не!
Чао за сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Въобще не съм казала да си мълчим , или че колкото хора толко и мнения не може да има . Извинявай , че се обадих , не съм чела по - долу от поста за тютюневият дим и сигурно не съм доловила нещо недоизказано или казано , ама не прочетено от мен . Идвай , сядай и да си говорим . Като за начало , до като си чакам пържолката , разкажи с какво нахрани днес малките ?
пооправи ми настроението
За да не остана неразбран, зададох виртуално въпрос за цигарен дим, и очаквах виртуално отговор...а не реално, че било тука виртуално...
О'К... дано...и мисля, че се разбрахме, пък било и то виртуално...което ме радва...
Та по същество...ако прочетеш малко по-надолу (не е критика, а просто да разбереш по-добре как се разви деня)... ами днес за антиоксидант реших да направя варени гевреци...
Ммммм, не виртуални, ам истински...
След малко ще ви почерпя, аз си излапах 3 със сирене и ... биричка, пък докато ги правих...пих и ядох...виж по-долу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКевка,
сметам, че секи списък е НЕПЪЛЕН без Нилс БОР и Колю ТеслАта !!!
Да !!!
За Пиринското, еле па свежото ... само се кланям доземи ...
А Колю Теслата е българин. Най голямото му изобретение е, че всичко може да се поправи с тесла, тел и да му е*****ба мамата !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqАко си усетил дим във виртуална Кръчма и той е виртуален и не пречи на никого . Та на една маса могат да седят и димящи и не . Стига да имат желание
разбрах,
те и приказките на тези дето седят на една маса са виртуални, че да вземат тогава и да не си говорят, щото няма смисъл, нали са виртуални
Аз на маса, дето само седят и не си говорят, а сакън пък някой да си отвори устата и да каже критика и да го гледат накриво не седя.
Затова си имам работа, там ги имам от всички контингенти.
Приятно прекарване на уикенда, в тишина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКефче, колко лакърдии нахортува за да кажеш Наздраве - аферим!
Аз всъщност съм я открил абцолютната истина, но мола ви не посегайте на дедо на пушенето...То кво ми остана, освен да бутам по некое Хенеси и по един тутун
Наздраве моми и момци!
И тая година нека им покажем на тия манчестърски гадове, кои са по-добрите отбори:
Go Gunners, You'll Never Walk Alone!
Коментар
Коментар