Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМен ме разтресе преди малко, докато правих чевермето, така че наздраве за тласъците, които ни напомнят, че сме живи!!!
Чакаме следващите сладури.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве !
Да си жив и здрав !
пп То бива историческа памет, но да помни точната минутка, когато се пръкнал на белия свят е вече прекалено....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНощес в 23 ч. 23 м. черпа целата кръчма с по една голема 50 грамка. Поводът вече не е толкова за изтъкване. Срам не срам.
Да си жив и здрав !
пп То бива историческа памет, но да помни точната минутка, когато се пръкнал на белия свят е вече прекалено....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩе правиш сех ли в 23 и 21м?
Жив и здрав!
Честит Св. Св. Константин и Елена!
https://www.youtube.com/watch?v=ylckwWEP92w
https://www.youtube.com/watch?v=RBsfzj-nDqQ
https://www.youtube.com/watch?v=HDK0-hB8y64
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНощес в 23 ч. 23 м. черпа целата кръчма с по една голема 50 грамка. Поводът вече не е толкова за изтъкване. Срам не срам.
Жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес след 2 кафета и един банкет се гмуркам в почивката....
Приятен ден !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКучета не, ама завист. Пееше навремето НЛО за булка от село, че да не копаме по къро и да се не гоним със сланата, ама младо, глупаво, не слуша народната мъдрост. Пък Тянка се уредила с мъж на магистралата, пардон, на тунела и човекът прибира и носи. Семеен занаят, ей.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕх, де да можеше такива очички щеш оцъкляш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТц.....
Като се замисля сега...Мога да отида на една гореща Сепарева баня...или Белчин баня..
дааааа....
пп Кви женски отделения бре...Аз да не съм надзирател в женски затвор....
Наздраве с Bushmills !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕее, нас другите, кучета ни яли...Така ли..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАааа, неееее. Самопризнай са и ште пратим на специализация в Софийската централна, централна и дисциплинарна... баня.
Навремето, към 70-те, като спираха топлата вода, ходехме на баня, та там съм виждал. Малко си слабичък /поне такъф се изтъкваш/ за теляк, но в женското отделение вероятно приемат по-фини теляци.
Като се замисля сега...Мога да отида на една гореща Сепарева баня...или Белчин баня..
дааааа....
пп Кви женски отделения бре...Аз да не съм надзирател в женски затвор....
Наздраве с Bushmills !
Коментар
Коментар