If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добро утро, и от мен. събудило съм се преди часове, но се излежавам и ми е страшно мързеливо, един приятел казваше, че мързела бил като двигател на прогреса, не му повярвах на 100%%%))) Колчо какво се препоръчва за против излежаване!???)))
Сакън! Излежаването е съставна част от мързела, а както много пъти съм споделяла - мързелът е дар свише и не всеки го притежава
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
добро утро, и от мен. събудило съм се преди часове, но се излежавам и ми е страшно мързеливо, един приятел казваше, че мързела бил като двигател на прогреса, не му повярвах на 100%%%)))
Колчо какво се препоръчва за против излежаване!???)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ейй като го чуя или прочета това болднатото, от когото и когато и да е и направо... ми иде да го запитам: "Добре де, щом като знаем българският език, що аджеба използваме мъжки и женски род отнасящи се до една и съща част на речта!?"
Ами "Добра вечер" според мен си звучи прекрасно като словосъчетание, а на всичкото отгоре е и вярно граматически, но пусти му навик
Ей, нищо лично към никого, бъдете здрави!
А за поздрав една чисто българска залагалка за ума:
Kev, не че се заяждам, но в миналото думата "вечер" е била в мъжки род. Езикът ни е претърпял много промени в развитието си. Някои думи от мъжки са преминали в женски род, но смисловата им употреба си е останала същата.
И на мен "Добра ти вечер" ми звучи добре и обикновено така се изразявам, но правилното е "Добър вечер"
Наздраве!
Утре съм абитуриент. Постабитуриент. Няма да уточнявам колко години пост и колко по прост откакто бях млад, наивен, ентусиазиран. Важното е че има повод за почерпка и веселба. Та да почерпа:
Затова туканка се поздравяваме с " Добро утро " и в късните часове...
Щото стават и граматически грешки....
Както съм забелязал най - доброто пожелание е едно "Наздраве "...
Лека и доходна...( не върви като поздрав ..Отнася се за пожелание между две каки на околовръстното....)
Спокойна вечер !
+111
Този пост беше право в десятката!
Наздраве и лека, 4i40!
П.П. Ку добавим и "...и безаварийна" си става и за между два бакшиша
Да са живи и здрави и те! Имам доста добри познати сред тях, които неведнъж са ме спасявали в напрегнати, тъмни и непроходими моменти
Ейй като го чуя или прочета това болднатото, от когото и когато и да е и направо... ми иде да го запитам:
"Добре де, щом като знаем българският език, що аджеба използваме мъжки и женски род отнасящи се до една и съща част на речта!?"
Ами "Добра вечер" според мен си звучи прекрасно като словосъчетание, а на всичкото отгоре е и вярно граматически, но пусти му навик
Ей, нищо лично към никого, бъдете здрави!
А за поздрав една чисто българска залагалка за ума:
Утре съм абитуриент. Постабитуриент. Няма да уточнявам колко години пост и колко по прост откакто бях млад, наивен, ентусиазиран. Важното е че има повод за почерпка и веселба. Та да почерпа:
Коментар