If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къв е този едър пясък бре ?
Кво е тва питие - няма ли нещо свежо с чадърче отгоре ?
Ква е таз книга - тва да не ти е НБ...?
Няма ли наоколо някой с плочки на чаршаф ...?
Наздраве !
За мен може и някой с туйла четворка. Не съм чак толку претенциозна.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Това им е хубавото на жените - обикновено едно питие им стига. Мънечко.
.............
Къв е този едър пясък бре ?
Кво е тва питие - няма ли нещо свежо с чадърче отгоре ?
Ква е таз книга - тва да не ти е НБ...?
Няма ли наоколо някой с плочки на чаршаф ...?
Айде и аз да почерпя на патерица , за отмиалите празници и за готина нова седмица! [ATTACH=CONFIG]n3718612[/ATTACH]Наздраве! [ATTACH=CONFIG]n3718613[/ATTACH]
Начи, Тракащия требва да почерпи. Къв беше там, историк ли археолог ли. То така или иначе цело лето копа в дворо , та се обърках.
А и Кака нема да оди на ски а че ходи да зарезва, и тя архаична и тя следва да почерпи.
Е поне жаден нема да останем.
Е, ше почерпа щом сте рекли, макар археологията да ми е чужда заради изкопчийската работа. Ше почерпа с едно парче за изтрезневане. Само влюбените дано не изтрезнеят изведнъжка. Днеска нема вдигам наздравици, че ги поомешах вчера. Затова ще ви припявам. https://www.youtube.com/watch?v=0tpNmgw4ELk
Сега не му е до пендар. Сигурно е замръзнала водата у кочинката или тежкия сняг е съборил покрива на онова му архитектурно въоръжение, с което се хвали есенес.
Наздраве, Преци!
Избяга в столицата той, направи стличаните повече
Сигурно сте свършили богоугодното дело със зарязването, време е "да се даде" и нещо на "душата'
Наздраве!
и тук таме по някой пендар. Знаем за тези му следотърсачески наклонности.
Наздраве и малко тематична украса към новия интериор по случай празниците [ATTACH=CONFIG]n3718242[/ATTACH]
Сега не му е до пендар. Сигурно е замръзнала водата у кочинката или тежкия сняг е съборил покрива на онова му архитектурно въоръжение, с което се хвали есенес.
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Начи, Тракащия требва да почерпи. Къв беше там, историк ли археолог ли. То така или иначе цело лето копа в дворо , та се обърках.
А и Кака нема да оди на ски а че ходи да зарезва, и тя архаична и тя следва да почерпи.
Е поне жаден нема да останем.
Еми затова финно му напомням, да не крие медовината в амфората на двора, ами да разлее по един черпак, да стоплим времето дет се вика
Големи любовчии се извъдиха и не се вястват да почетем и св. Трифон
Добрютро
Честито празници на заведението и браво на вас с тати. В снега мисля да зарежа и аз... ама работата с лозницата. Щото цяла година си умрях от работа Ще изчака, да се размръзне А днес било и ден на археолога
Честит патронен празник на заведението!
За наше здраве- наздраве!
П.П. Навън буря - сняг и вятър. А тати нагласил лозарската ножица и виното. Ще ходим да зарязваме.
Добрютро
Честито празници на заведението и браво на вас с тати. В снега мисля да зарежа и аз... ама работата с лозницата. Щото цяла година си умрях от работа Ще изчака, да се размръзне
А днес било и ден на археолога
Коментар