Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобро, ама внимавай че не си по темата...
Тнм, живи и здрави!
И наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес черпя целокупната клиентела на заведението. Секи да поръчва каквото му е на душата и сърцето.
Поводът - тати имаше рожден ден фчера, а днес е рожденик племенникът ми.
Наздраве и да са ми живи и здрави!
П.п. Това да си роден на 22 юни твърде драматично ми кънти. Нали не е набор 1941.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, зависиЕдно рамо с направена артроскопия, с ясно видими белези от дупки, през които е минала сондата, смятам, биха развълнували аудиторията на Кръчмата
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКъде / предвид дамския състав на модераторите/?
Модитата ще решат...
Аз съм благ човек и съм съгласен на всичко....
Наздраве !
пп Дамата има чувство за хумор и затова и правя място на масата ! ( до мене....сори Тнт....)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеНаздраве ви!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеНаздраве ви!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКъде / предвид дамския състав на модераторите/?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩооо ?
Плодовата салата е материал за алкохол....
От това автоматично се прехвърляме в темата с наздравиците...
пп Не могат да ме пипнат модитата...( могат дее....)
Наздраве !?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобро, ама внимавай че не си по темата...
Тнм, живи и здрави!
И наздраве!
Плодовата салата е материал за алкохол....
От това автоматично се прехвърляме в темата с наздравиците...
пп Не могат да ме пипнат модитата... ( могат дее....)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Една плодова салата , ако може.
Наздраве с айрян !
Тнм, живи и здрави!
И наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДнес черпя целокупната клиентела на заведението. Секи да поръчва каквото му е на душата и сърцето.
Поводът - тати имаше рожден ден фчера, а днес е рожденик племенникът ми.
Наздраве и да са ми живи и здрави!
Здраве и благоденствие на таквиз уважаеми люде ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар