If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хич не познаха този път....
Ракията не ми действа люто а разтапящо....Вярно не мога да стана от масата при 2х30, но не щото тропам по нея, а защото кунките ми не държат...( удря простия в краката)
Отивам на обяд.
Наздраве !
На мен пък никоя зодия/напитка не ми пасва да алкохолния делириум
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ремонт започнах у дома-нали знаете какво е майстори да ти влезнат в къщата
П.П. Мисля да пия с тях
В никакъв случай. За контрол си е нужна трезва глава. Казвам ти го от опит, щото ремонтите у пещерата са мое удоволствие и ужасТ за майсторите.
Сега съм решила да пренаредя паркета /тип американски склад/, обаче за целта по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието трябва да се позиционира у Чужденеция поне за седмица
Наздраве!
Мечо
Хич не познаха този път....
Ракията не ми действа люто а разтапящо....Вярно не мога да стана от масата при 2х30, но не щото тропам по нея, а защото кунките ми не държат...( удря простия в краката)
Не тъй. Кофа за пепел, модернизирана. Нема се излагами, я. Тянка съвременна, напредничава жена, знае как да си служи с техниката. Ще я назначат за оператор на кофи с пепел - две. Едната га става, другата га ляга. Дано не е пийнала много тогава, че може не уцели главата.
Глей ся, Грую...
Не е културно, да вдигаш наздравица само с Тнм, когато сме на една маса.....
Имай малко уважение към по-възрастните....Ние говорим за доматЕ, ти излизаш с колекция от коняцЕ....Не е честно, особено към двете ти прекрасни щерки и то близнета....
пп Една тайна - Тнм не се впечатлява от коняци ....ром и дай на нея, ром....
П.П. И аз ще ти издам една тайна - поръчах си почерпка с Хенеси в една друга тема.
Мечо
Коментар