Хем да вий тлъсто, хем да вий леко и фино да тръгне седмицата с млечна баница. Много се запече глобалната обстановка. Трябва се пече предимно във фурните и пещите, а на теферич само за разпускане и веселие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака е...
Вместо да ти тупат съседите върху кафето, по-добре да я затвориш....
Доколкото усещам е външна и ефекта за апартамента няма да е много добър....
Конденз, жега, студ и т.н.
Имал 2.5 бона, пробвал..
пп Аз друго пробвах на вилата...
Тученицата...Много приятна на вкус....
Разправям на един съсед какво съм прочел за този гаден плевел, а той ми казва...
Във Видинско си пият ракията с нея, а в Сандански хранят прасетата....
После зобих рукола втора реколта и като се събудих сутринта, гледам место ходила ми пораснали копита......
Тази седмица ще отида до северното черноморие ....Трябва да покисна в топлия извор на офицерския плаж....
Лошото е, че изгорях на "нос" на вилатаКолкото и да се пазих и цапотих, слънцето не прощава.....
Наздраве !
Само да попитам собствениците на сайта кво направиха с басейна на Дружба??? Че за него съм абониран.
А руколата, не ми е много по вкуса. До сега се борих с неква у кръчмата. Аз хубо си поръчах само маслинки и тарама за узото, ама жената зе и зеления.
Разходих толума и съм на терасата и зяпам как ловят риба
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеШегаджия
Наздраве!Наздраве за меките части и спокойното посядване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТянка мотика не пофаща. Тя е по едрата техника - игли за шиене, игли за плетене, игли за боцкане на чичеляци и пр.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА тученицата де е , тученицата...?
Ама у Чужденеция тученица да искаш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тракащия, драсни нещо от таблета бре, кво се скри...., макар другите също да са привлекателни,
Last edited by Trakatrak'; 24.07.2016, 23:02.
Коментар
-
Трябва да покисна в топлия извор на офицерския плаж....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да ти имам въображението.
Направих една инспекция на зарзавата, подадох няколко мъдри наставления и седнах да похапна от кюфтетата, които зет ми опече на скарата
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА тученицата де е , тученицата...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХодих на вилата на мама и тати. Големи зеленчукопроизводители го дават тази година. Домати, краставици, тиквички ... УжасТ!!! Почувствах се като у Чужденеция
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Направих една инспекция на зарзавата, подадох няколко мъдри наставления и седнах да похапна от кюфтетата, които зет ми опече на скарата
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБраво !
Радост на мама и тати....Умна, красива а и знае как се държи мотиката....
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХодих на вилата на мама и тати. Големи зеленчукопроизводители го дават тази година. Домати, краставици, тиквички ... УжасТ!!! Почувствах се като у Чужденеция
Наздраве!
Радост на мама и тати....Умна, красива а и знае как се държи мотиката....
Наздраве !
Коментар
-
Имал 2.5 бона, пробвал..
Разправям на един съсед какво съм прочел за този гаден плевел, а той ми казва...
После зобих рукола втора реколта и като се събудих сутринта, гледам место ходила ми пораснали копита......
Тази седмица ще отида до северното черноморие ....Трябва да покисна в топлия извор на офицерския плаж....
Лошото е, че изгорях на "нос" на вилатаКолкото и да се пазих и цапотих, слънцето не прощава.....
Наздраве !
Мечо
Коментар
-
Така е...
Имал 2.5 бона, пробвал..
Наздраве !
Коментар
Коментар