If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дубрутру.
Няма никой пич.
Всичко се е покрило на сянка и си кърка самосиндикално,щото КОлю,не ще да опъне един чардак за сянка на двора, а у кръчмата е жега и няма клима и никой не дохожда.
Иначе се смуче всичко що е течно и студено
Като гледам каква е температурата на сянка, май по-добре ще да е, Колето да премести Кръчмата барем на 1500 м надморска височина.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
туй бирата не го разбирам, честно Горчи ми едно такова и само ми се ходи до едно място, в следствие на алармирането на едни мъжки органи Виски и рикия, туй то за мен
Аз също не съм почитател на бирата. Така и не се научих да я пия.
За мен ром и коняк ... и ракията, дето я вари по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието.
Наздраве!
Мечо
туй бирата не го разбирам, честно Горчи ми едно такова и само ми се ходи до едно място, в следствие на алармирането на едни мъжки органи Виски и рикия, туй то за мен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ударих една Бургас 63 - уж затопляла викат, че с климатика е кучи студ. Довечера се подготвям за повече - жената ми е разписала гарнизонка, ама без преспиване
Аз за какво си обичам града Бургас 63
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
ударих една Бургас 63 - уж затопляла викат, че с климатика е кучи студ. Довечера се подготвям за повече - жената ми е разписала гарнизонка, ама без преспиване
Ще ходиш да празнуваш Деня на бирата!?
Наздраве!
Мечо
Дубрутру.
Няма никой пич.
Всичко се е покрило на сянка и си кърка самосиндикално,щото КОлю,не ще да опъне един чардак за сянка на двора, а у кръчмата е жега и няма клима и никой не дохожда.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Дубрутру.
Няма никой пич.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Здравейте редовни пиячи. Строй се преброй се - всички ли са по места или ще пишем извинени остсъствия !? )))
кажете за каква пиячка сте се захванали и да казваме наздравИто))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ох,милата гадно е много знам.
Родата като се сеща за теб само лятото,понеже живееш на морето
Аз се погрижих да не им е удобно друг път да я правят тази магария
Наздраве.
П.с. чакам някакъв чардак от Колето
Май не се изразих правилно и лекинко те подведох.
Тя, родата си е техните пещери. До моята не припарят, щото знаят, че имам дебело псе. Ама са като държани на въже, бре!!!
Дошли си у Родината /демек, скъсали синджиря/ и като се тръшкат да ходят по басейни и кръчми - това ката ден. Не се издържа.
Виж, с родата на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието - проблеми никакви. Те са чужденецийци по рождение и най се радват да ги пуснеш у градината да си берат домати, краставици, царевица и да се тюхкат, че ще си заминат преди гроздобер
Наздраве!
Мечо
Ох,милата гадно е много знам.
Родата като се сеща за теб само лятото,понеже живееш на морето
Аз се погрижих да не им е удобно друг път да я правят тази магария
Наздраве.
П.с. чакам някакъв чардак от Колето
Кък чардан ве Емиле ?
КЪК ? Питам та ?
Колчава тераса ...
Сбърбекю ...
... нИ ли таа СРАМ... ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар