IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Да продаваш продукта само на мъже, застаряващи. А на Чичин прати колет си прави медовина, че дано се посъвземе мерак и можене.

Купих си тенекия мед....Но хич и не ми трябва... Всичко си имам....

пп А бе ти май действаш с девиза - "Казвам ти булка, сещай се снахо"

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добре заварил!
      Фпечатлена съм от словата ти. Следващият път може да ги наредиш в рими, пък ще връчим Trakatrak' на една лира /музикален инструмент/, че да ти прави фон на рецитацията.
      Наздраве!
      Аз свиря само на арфа. По-точно дрънкам в пиянски унес. Арфата е изискан инструмент и прикрива опиянчването.

Коментар

Кво речи!?

П.П. Сега без майтап - у петък пътувам за Чужденеция с цел упражняване на контрол връз дейностите, свързани с проследяване добивите на мед от магарешки бодил.
        Наздраве!
        Да продаваш продукта само на мъже, застаряващи. А на Чичин прати колет си прави медовина, че дано се посъвземе мерак и можене.

Коментар

Какво цвете? Този трънободил! Добре че правят от него мед "Магарешки бодил", та може да послужи за нещо укрепващо, тонизиращо, повдигащо. Наздраве за рационалното използване на трънете и глогинките!
          Кво речи!?

П.П. Сега без майтап - у петък пътувам за Чужденеция с цел упражняване на контрол връз дейностите, свързани с проследяване добивите на мед от магарешки бодил.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Как ще да ги гоним другарките? Нема такоф нещо. Аз заради теб писал за контузия, що като надушиш кръффф и веднага фащаш следа. Я, веднага дофтаса.
            Досущ баварски кръвоследник съм.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добре дошло цвете от планината, китке окъпана от утринната роса, свежа мента в коктейла на дъртите пияници.....
              Ние се оплакваме, щото си мислим, че сме сами на масата.....
              Нооо сега изправяме морни гърбове и бинтовани стави и мощно викаме :

Наздраеее...( В- то го няма, що ни паднаха протезите...)

Добре заварил!
              Фпечатлена съм от словата ти. Следващият път може да ги наредиш в рими, пък ще връчим Trakatrak' на една лира /музикален инструмент/, че да ти прави фон на рецитацията.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

Добре дошло цвете от планината, китке окъпана от утринната роса, свежа мента в коктейла на дъртите пияници.....

Какво цвете? Този трънободил! Добре че правят от него мед "Магарешки бодил", та може да послужи за нещо укрепващо, тонизиращо, повдигащо. Наздраве за рационалното използване на трънете и глогинките!

Коментар

Плевели, бурени и всякви други треволяци, я се се сместете и направете място на едно цвете, което иска да ви каже:
                  Наздраве!

П.П. Момчета, влизайте у кондиция, че много пенсионерската сте я подкарали. Изгонихте и малкото дами дето влизаме у Кръчмата с оплакванията си.
                  Как ще да ги гоним другарките? Нема такоф нещо. Аз заради теб писал за контузия, що като надушиш кръффф и веднага фащаш следа. Я, веднага дофтаса.

Коментар

Плевели, бурени и всякви други треволяци, я се се сместете и направете място на едно цвете, което иска да ви каже:
                    Наздраве!

П.П. Момчета, влизайте у кондиция, че много пенсионерската сте я подкарали. Изгонихте и малкото дами дето влизаме у Кръчмата с оплакванията си.

Коментар

• Плевели, бурени и всякви други треволяци, я се се сместете и направете място на едно цвете, което иска да ви каже:
                      Наздраве!

Мечо

Коментар

Шо пък сандала. Има нещо над него по-изкусително. Да пием за изкушенията в тоя живот и за оправдаността им при последваща консумация!
                        Загрижен съм за кръста ти .....
                        Ами ако се схванеш....Ще трябва виртуален съпорт....
                        А туканка една команда се е събрала - един с ожулен крак, друг с перманентна дискова херния, трети с камара камъни в бъбреците и след тежък ремонт....Жива излагация...

Наздраве !

пп Не се радвам а ти съчувствам !

Коментар

Като вдигаш по-тежки неща от женски ...сандал е така.....

А и метър нямаш....Мъка ...

Наздраве !
                          Шо пък сандала. Има нещо над него по-изкусително. Да пием за изкушенията в тоя живот и за оправдаността им при последваща консумация!

П.п. Метър имах, ама работата беше по-завързана.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Туй е хубав повод-да се наместват и влизат нещата,как си му е ред.

Наздраве!
                            Да, намести ми се...... една превръзка над глезена. Гледам и ти се кефиш на траш ситуацията. Радвайте се, радвайте се на чуждите несгоди, какво друго остана в тая скапана обстановка. Наздраве за човешките радости!

Коментар

Задушевнаааа!!?? Съвсем в разрез с последвалото произшествие. Вчера при опит да намистим гардеробче за антре в асансьора, то се плъзна и ми посъдра крака. После го качвахме три етажа пеш, докато си кървях, шо за 1-2 см не влезе у асансьоро. Да пием за това винаги да ни влизат и да се наместват нещата колкото е нужно. Наздраве!
                              Като вдигаш по-тежки неща от женски ...сандал е така.....

А и метър нямаш....Мъка ...

Наздраве !

Коментар

Задушевнаааа!!?? Съвсем в разрез с последвалото произшествие. Вчера при опит да намистим гардеробче за антре в асансьора, то се плъзна и ми посъдра крака. После го качвахме три етажа пеш, докато си кървях, шо за 1-2 см не влезе у асансьоро. Да пием за това винаги да ни влизат и да се наместват нещата колкото е нужно. Наздраве!
                                Туй е хубав повод-да се наместват и влизат нещата,как си му е ред.

Наздраве!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X