IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ще, ще ... / чак да ти завиди човек на въображението/
    Що, ма, ако вади ракията, знайш ли колко пияндета са готови да извъртят по една салата. Дузина салатки на куп ще му се наредат на софрата, а той 13-ия свидетел на пресушаването на дамаджаната ще е.

Коментар

Рекох, да не се оплаквате!
      Наздраве!
      Това не е оплакване. Това е самохвалба. че въпреки дългогодишните дезинфармации си стърча ухилен до уши напук на дезинформаторите. Да пием за това да сме захилени доволно дори кога сме до кръста в ла...та!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Да живей дезинформацията! Може келепир да има в тая работа. А не като при мен - само щети. Да пием за превръщането на негативите в ефективи. Чи... чи... чи... чиърс!
        Рекох, да не се оплаквате!
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          [/B]

Глей ся, как ще пуснеш неправилно инфо за моята персона.....

Шъ вземе да се нареди опашка от желаещи да правят салата.....

Наздраве !
          Ще, ще ... / чак да ти завиди човек на въображението/
          Мечо

Коментар

[/B]

Наздраве !
            Да живей дезинформацията! Може келепир да има в тая работа. А не като при мен - само щети. Да пием за превръщането на негативите в ефективи. Чи... чи... чи... чиърс!

Коментар

Навремето на един познат му носеха мед за подмазване. Ама той не ядеше. И хоп на мен цело бурканче 200 гр. наведнъж. И квоооо? - Мчи нищо особено, само де се облизвах продължително. Оттогава знам, без феромони и еротика нема се случва нищо съществено дори голем шоколад да ям. Пък некои от едно чайче с малко мед са готови да овършеят махалата.

П.п. Кое съкровище чекаш, твоето или нечие чуждо имане? Иманяр си ти...

Наздраве !

Коментар

Стига си завиждал бре...
                Ти и две да омахаш, пак няма да ти помогнат...

Нагъвам чипс с бира и чакам съкровището да се върне, за да направи салатата за ракиджока...

Наздраве !
                Навремето на един познат му носеха мед за подмазване. Ама той не ядеше. И хоп на мен цело бурканче 200 гр. наведнъж. И квоооо? - Мчи нищо особено, само де се облизвах продължително. Оттогава знам, без феромони и еротика нема се случва нищо съществено дори голем шоколад да ям. Пък некои от едно чайче с малко мед са готови да овършеят махалата.

П.п. Кое съкровище чекаш, твоето или нечие чуждо имане? Иманяр си ти...

Коментар

Цяяяла тенекия с мед!? И после се чуди що забравя и всека сутрин драпа да уважи другата половина на спалнята. Явно вече се пуашиш от загуба на хормон и от обземащата те търтейщина, щом компенсираш с продуктите на малките работнички. И в ракийката дори добавяш, а?
                  Стига си завиждал бре...
                  Ти и две да омахаш, пак няма да ти помогнат...

Нагъвам чипс с бира и чакам съкровището да се върне, за да направи салатата за ракиджока...

Наздраве !

Коментар

• Ъъъъъъъъ,наздраве.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Да, ама аз съм чувала за лирика., За арфика - нямам нямам налична информация. Така че, ако 4i40 премине към изразяване в рими, ще се наложи да дрънкаш на лира
                      Наздраве!
                      За арфика може не си чувала, но за Африка трябва да си. То идва от мойто чудно, екзотично подрънкване на арфата, което така обърква люде и твари, че едните разместили буквичките, а другите попрочели и се усетили къде преживят.

Коментар

[/B]

Купих си тенекия мед....Но хич и не ми трябва... Всичко си имам....

пп А бе ти май действаш с девиза - "Казвам ти булка, сещай се снахо"

Наздраве !
                        Цяяяла тенекия с мед!? И после се чуди що забравя и всека сутрин драпа да уважи другата половина на спалнята. Явно вече се пуашиш от загуба на хормон и от обземащата те търтейщина, щом компенсираш с продуктите на малките работнички. И в ракийката дори добавяш, а?

Коментар

Хммм, да. От където и да погледнеш, изискана си е атмосферата у Кръчмата
                          Наздраве!
                          Ъхъъ...
                          Пием си полегнали...Арфата дрънчи....Ронят се слова и сълзи....
                          Само няма кой да маха с палмови клони....

Наздраве !

Коментар

Ф началото бе словото.....

А после дрънкането от арфата на Тракащия .....

Наздраве !
                            Хммм, да. От където и да погледнеш, изискана си е атмосферата у Кръчмата
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Аз свиря само на арфа. По-точно дрънкам в пиянски унес. Арфата е изискан инструмент и прикрива опиянчването.
                              Да, ама аз съм чувала за лирика., За арфика - нямам нямам налична информация. Така че, ако 4i40 премине към изразяване в рими, ще се наложи да дрънкаш на лира
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Добре заварил!
                                Фпечатлена съм от словата ти. Следващият път може да ги наредиш в рими, пък ще връчим Trakatrak' на една лира /музикален инструмент/, че да ти прави фон на рецитацията.
                                Наздраве!
                                Ф началото бе словото.....

А после дрънкането от арфата на Тракащия .....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X