Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРекох, да не се оплаквате!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДа живей дезинформацията! Може келепир да има в тая работа. А не като при мен - само щети. Да пием за превръщането на негативите в ефективи. Чи... чи... чи... чиърс!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Глей ся, как ще пуснеш неправилно инфо за моята персона.....
Шъ вземе да се нареди опашка от желаещи да правят салата.....
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНавремето на един познат му носеха мед за подмазване. Ама той не ядеше. И хоп на мен цело бурканче 200 гр. наведнъж. И квоооо? - Мчи нищо особено, само де се облизвах продължително. Оттогава знам, без феромони и еротика нема се случва нищо съществено дори голем шоколад да ям. Пък некои от едно чайче с малко мед са готови да овършеят махалата.
П.п. Кое съкровище чекаш, твоето или нечие чуждо имане? Иманяр си ти...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига си завиждал бре...
Ти и две да омахаш, пак няма да ти помогнат...
Нагъвам чипс с бира и чакам съкровището да се върне, за да направи салатата за ракиджока...
Наздраве !
П.п. Кое съкровище чекаш, твоето или нечие чуждо имане? Иманяр си ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЦяяяла тенекия с мед!? И после се чуди що забравя и всека сутрин драпа да уважи другата половина на спалнята. Явно вече се пуашиш от загуба на хормон и от обземащата те търтейщина, щом компенсираш с продуктите на малките работнички. И в ракийката дори добавяш, а?
Ти и две да омахаш, пак няма да ти помогнат...
Нагъвам чипс с бира и чакам съкровището да се върне, за да направи салатата за ракиджока...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа, ама аз съм чувала за лирика., За арфика - нямам нямам налична информация. Така че, ако 4i40 премине към изразяване в рими, ще се наложи да дрънкаш на лира
Наздраве!
Коментар
-
Купих си тенекия мед....Но хич и не ми трябва...Всичко си имам....
пп А бе ти май действаш с девиза - "Казвам ти булка, сещай се снахо"
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, да. От където и да погледнеш, изискана си е атмосферата у Кръчмата
Наздраве!
Пием си полегнали...Арфата дрънчи....Ронят се слова и сълзи....
Само няма кой да маха с палмови клони....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеФ началото бе словото.....
А после дрънкането от арфата на Тракащия .....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз свиря само на арфа. По-точно дрънкам в пиянски унес. Арфата е изискан инструмент и прикрива опиянчването.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобре заварил!
Фпечатлена съм от словата ти. Следващият път може да ги наредиш в рими, пък ще връчим Trakatrak' на една лира /музикален инструмент/, че да ти прави фон на рецитацията.
Наздраве!
А после дрънкането от арфата на Тракащия .....
Наздраве !
Коментар
Коментар