If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ма той ваш човек ли бил? Аз са чудех откъде такъф хвалипръцко. Наздраве за търсещите из полята изява балканци! Ми ти да не си му другарката с байрака? Нали твърдеше, че помниш Лили Иванова от малка.
Ахъ ... и не само нея.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ма той ваш човек ли бил? Аз са чудех откъде такъф хвалипръцко. Наздраве за търсещите из полята изява балканци! Ми ти да не си му другарката с байрака? Нали твърдеше, че помниш Лили Иванова от малка.
Така де, нали 5-6 години сте прескачали да обирате богатата Източна Румелия и после сте се криели зад граничните стълбове. Ама ония като им омръзнало да ги обирате, спретнали едно Съединение да нема къде се криете. И вий хоп пак при трънките, глогинките и габъро. И днес йощ си спомняте онез славни дни и като минете прохода гледате жадно кво може заберете към Балкана.
Спретнали те ... Ако не беше оня предател на хабитата със стадото селски говеда, още щяхме да си въртим синджиря
Наздраве!
Мечо
НЕ !
ЕДИН е Храмът и СКЛАДЪТ е негов темел !!!
В столицата !
Другото е конфекция, суета и печалбарство !
Теоретишно, възможно е посещение във връзка с консумация (на харни и напитки) на некои точки по картата Българска, но НИЩО ПОВЕЧ ...
Сипи нещо силно, че ме потопи в дълбока печал. Не че щях да посетя Кръчмата, ако беше разположена в близост до морето, де.
Наздраве!
Мечо
А бе ..., Колето що не вземе да направи една изнесена Кръчма - лятото на морето, зимата у планината!?
Наздраве!
НЕ !
ЕДИН е Храмът и СКЛАДЪТ е негов темел !!!
В столицата !
Другото е конфекция, суета и печалбарство !
Теоретишно, възможно е посещение във връзка с консумация (на харни и напитки) на некои точки по картата Българска, но НИЩО ПОВЕЧ ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Да се привика с призовка, да му се пили на главата, да му се реди на масата, да му се свири на ушето и припява на душицата, та да се граждански мобилизира и кръчмарски активизира.
По моят хабитат не се забелязват такива знаци, ама в замяна на това си имаме некой друг изостанал граничен стълб по билото на Балканя
Наздраве!
Така де, нали 5-6 години сте прескачали да обирате богатата Източна Румелия и после сте се криели зад граничните стълбове. Ама ония като им омръзнало да ги обирате, спретнали едно Съединение да нема къде се криете. И вий хоп пак при трънките, глогинките и габъро. И днес йощ си спомняте онез славни дни и като минете прохода гледате жадно кво може заберете към Балкана.
Коментар