If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Днес само за коняче...
Поради липса на такова, ще си стопля душата с едно уиски !
Наздраве !
Недей се квасиш, ми отивай да косиш, че от дъждовете всичко зелено е буйнало като наквасено. И охлювите са плъпнали, шти изядат черито и ще затвориш комбината за чери в опаковка кофа.
Ша замине, ама към Чужденеция. Барабар с дебелото псе,
Наздраве!
На плантацията?! Да бере тръстика под жежкото слънце!? Майка робовладелец! А горкото кученце ще е впрегнато в товарната талига?! Протестирам! Човеците може се експлоатират, но най-добрите им приятели - не! Да пием за успешното скатаване в трудовия лагер на нашта кака с танка!
Разочарован саМ! Майката-диктовчик нищо не продиктувала. Дори цвета на чорапките. Е, детето като замине на заслужена дълга летна почивка нема ли почерпиш, че оставило на теб дебелото псе, прически да му правиш и активно да подтичваш след него?
Ша замине, ама към Чужденеция. Барабар с дебелото псе,
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Детето само ми рече да си взема дебитната карта и да отида с него до магазина. Костюмът, барабар с ризата, колана, чорапите и обувките бяха отделени и чакаха само да бъдат платени. Цялото пазаруване ми костваше около 15 - 20 минути, щото не щеше вратовръзка, ама продавачката много искаше да завърши целият ансамбъл. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е редовен клиент на модната къща, та приема от време навреме съвет от продавачите.
Наздраве!
П.П. Кандидат- студентските изпити минаха. Приет е на няколко места /така като му гледам оценките/. Вчерашната почерпка беше за фсичко.
Разочарован саМ! Майката-диктовчик нищо не продиктувала. Дори цвета на чорапките.
Е, детето като замине на заслужена дълга летна почивка нема ли почерпиш, че оставило на теб дебелото псе, прически да му правиш и активно да подтичваш след него?
Хаааааааа, детето немаше ли думата? Да, бе, то още дете.
Каааак ще са свършили почерпките, Кака? Следва втора вечер, за форума. После кандидат-студентски изпити! - Голема черпавка. Майката амбициозна. После Първи учебен ден. Ехееееййй, какво ни чака!
Детето само ми рече да си взема дебитната карта и да отида с него до магазина. Костюмът, барабар с ризата, колана, чорапите и обувките бяха отделени и чакаха само да бъдат платени. Цялото пазаруване ми костваше около 15 - 20 минути, щото не щеше вратовръзка, ама продавачката много искаше да завърши целият ансамбъл. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е редовен клиент на модната къща, та приема от време навреме съвет от продавачите.
Наздраве!
П.П. Кандидат- студентските изпити минаха. Приет е на няколко места /така като му гледам оценките/. Вчерашната почерпка беше за фсичко.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. При положение, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е син на майка си, как мислиш - дали ще позволи някой друг да му се меси в избора на дрехи!?
Хаааааааа, детето немаше ли думата? Да, бе, то още дете.
Каааак ще са свършили почерпките, Кака? Следва втора вечер, за форума. После кандидат-студентски изпити! - Голема черпавка. Майката амбициозна. После Първи учебен ден. Ехееееййй, какво ни чака!
Коментар