Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В хабитата принцесата е с кайма и поръсена с шарена сол. Това с кашкавала си е живо разточителство и не подхожда на вкусове на местната популация.
Наздраве!
Коментар
-
Усещам как сърцето ми изпада в аритмия след тези ми действия, но се надявам да не получи трайни увреждания.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ииииии, разгеле! Ми къде е габровската принцеса? Говора за филията с каймата и кашкавала. Да не си помислиш, че ти си принцесата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това, за леда, казват, че било абсолютна съсипия за коняка - от енолози го знам. Иначе аз не го харесвам (коняка), за мен Джеймисънче - така и така съм те хванал да черпиш, та ще съм с претенции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това, за леда, казват, че било абсолютна съсипия за коняка - от енолози го знам. Иначе аз не го харесвам (коняка), за мен Джеймисънче - така и така съм те хванал да черпиш, та ще съм с претенции
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Специално за теб с лед, макар че аз баш туй питие го пия с температура близка до телесната
Наздраве!
Коментар
-
Специално за теб с лед, макар че аз баш туй питие го пия с температура близка до телесната
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, сипи на всеки какво душа му иска, че голям повод имам.
Наздраве!
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кът се замисля, може да имаш поне още 3 повода за черпене.....( баниците не ги смятам...)
Айде ...и този е супер...!
Живи, здрави и късмет !
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Къде видя маса? Она само обещава, ама я мързи дори покривка да фърли отгоре и се стиска да тури по една принцеса с чаша вкиснало винце. Само за мен ще сложи от киселяка да скърцам със зъби.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ае да бъде!
Сядам и аз на масата.
Наздраве!!!
Коментар
-
Тцъ, затворих една дванайсет годишна страница от книгата та живота си. През тез години вложих известно количество интелектуален труд, признавам си и силно се надявам да има няква възвращаемост.
Наздраве!
Сядам и аз на масата.
Наздраве!!!
Коментар
-
Дописала, не дописала - важното е, че черпя. Отбележи си таз дата у тефтеря и не очаквай скоро да се повторя.
Наздраве!
Коментар
-
Дописала, не дописала - важното е, че черпя. Отбележи си таз дата у тефтеря и не очаквай скоро да се повторя.
Наздраве!
Айде ...и този е супер...!
Живи, здрави и късмет !
Наздраве !
Коментар
Коментар