If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разочарован саМ! Майката-диктовчик нищо не продиктувала. Дори цвета на чорапките. Е, детето като замине на заслужена дълга летна почивка нема ли почерпиш, че оставило на теб дебелото псе, прически да му правиш и активно да подтичваш след него?
Ша замине, ама към Чужденеция. Барабар с дебелото псе,
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Детето само ми рече да си взема дебитната карта и да отида с него до магазина. Костюмът, барабар с ризата, колана, чорапите и обувките бяха отделени и чакаха само да бъдат платени. Цялото пазаруване ми костваше около 15 - 20 минути, щото не щеше вратовръзка, ама продавачката много искаше да завърши целият ансамбъл. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е редовен клиент на модната къща, та приема от време навреме съвет от продавачите.
Наздраве!
П.П. Кандидат- студентските изпити минаха. Приет е на няколко места /така като му гледам оценките/. Вчерашната почерпка беше за фсичко.
Разочарован саМ! Майката-диктовчик нищо не продиктувала. Дори цвета на чорапките.
Е, детето като замине на заслужена дълга летна почивка нема ли почерпиш, че оставило на теб дебелото псе, прически да му правиш и активно да подтичваш след него?
Хаааааааа, детето немаше ли думата? Да, бе, то още дете.
Каааак ще са свършили почерпките, Кака? Следва втора вечер, за форума. После кандидат-студентски изпити! - Голема черпавка. Майката амбициозна. После Първи учебен ден. Ехееееййй, какво ни чака!
Детето само ми рече да си взема дебитната карта и да отида с него до магазина. Костюмът, барабар с ризата, колана, чорапите и обувките бяха отделени и чакаха само да бъдат платени. Цялото пазаруване ми костваше около 15 - 20 минути, щото не щеше вратовръзка, ама продавачката много искаше да завърши целият ансамбъл. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е редовен клиент на модната къща, та приема от време навреме съвет от продавачите.
Наздраве!
П.П. Кандидат- студентските изпити минаха. Приет е на няколко места /така като му гледам оценките/. Вчерашната почерпка беше за фсичко.
Мечо
П.П. При положение, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е син на майка си, как мислиш - дали ще позволи някой друг да му се меси в избора на дрехи!?
Хаааааааа, детето немаше ли думата? Да, бе, то още дете.
Каааак ще са свършили почерпките, Кака? Следва втора вечер, за форума. После кандидат-студентски изпити! - Голема черпавка. Майката амбициозна. После Първи учебен ден. Ехееееййй, какво ни чака!
Ощи ни си сложила габровска принцеса за почерпка.
П.п. А къстумчето мама ли го избира?
Приключих с почерпките.
П.П. При положение, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието е син на майка си, как мислиш - дали ще позволи някой друг да му се меси в избора на дрехи!?
Мечо
Добро утро.
Днес влязох в един много ЯК махазин за пукница у Ситито,малииииииии
Язе съм бил в най големите музей по света(метрополитън,бритиш музей,ермитаж,лувър)
Ама толкоз артикули не бях виждал
,тея тука имат пукница от целя свят бре,изчервих се,почувствах се като малко дете в сладкарница..
Наздраве за знайните и незнайни питиета,дето некои цоцкат
Чи аз ако се тръшна, кой ще ти дразни у Кръчмата и ще ти налива питиета, дето не можеш да ги пиеш!? Мисла, чи трудно би преживял такваз скука.
Наздраве!
Тръшкането от яд е да се фърлиш на пода и да го налагаш докато не мирясаш. И не ми се пак фали, щото изобретателността ти маленка.
Аз затова, за пагубно разточителство. Ако се не тръшнеш от яд, утре съгражданите ште тръшнат за разсипията и ште остракират в Севлиево да печеш тикви, щом си толкова печена кратуна.
Чи аз ако се тръшна, кой ще ти дразни у Кръчмата и ще ти налива питиета, дето не можеш да ги пиеш!? Мисла, чи трудно би преживял такваз скука.
Наздраве!
Мечо
Коментар