Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ууууу, какво е грозничко! Навремето една бабичка ме стресна на пазара "Ситняково" като се изказа така за бебенце в количка. Майка муне обърна внимание, даже се умиляваше. После разбрах, че така се казвало да не се урочаса. Колкото до палето,то верно си е грозничко. Като бъдещата стопанка. Пардон! Тя е първа убавица и ще й отива грозничко зверче. Да се допълват. Едната ще ругай и проклетисва, другото ще лай и препикава. Голема двойка ще бъдат. Пу-пу, да го не урочасам това страшилище.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Гледах, сравнявах... миии най - убавото псе ...
Пу-пу, кът собственичката ....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От както се помня, винаги съм имала куче. С малки прекъсвания във времето. Дори като студентка имах расов ирландски сетер, подарък от по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Явно бе счел, че поради моят неспецифичен характер, ухажването трябва да е нестандартно
Освен това има сертификат за съдия и няколко пъти съм била оценяващ на ринг "Балканско гонче". Навремето, в младите ми години. Сега вече съм се кротнала.
Наздраве, хаджи!Явно всеки прави грешки (и на моята жена това казвам).
Наздраве, тнм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кво значение има - продадох на печалба от .... пъти...
Можеше и още 30 %, но човек не трябва да е много алчен ...
Както каза един приятел, кога му се "жалвах" от пропуснати ползи - образно е като сандвич - от едната страна коричка, от другата коричка - то си хапнал мръвката...( на 3 пъти...)Ех, тук поне в кръчмата следва да си се знаем. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА за хората с кучета ще се въздържа да си изкажа мнението само от уважение към тнм. Единственият нормален кучкар, когото познавам, е братчед ми в Шумен, който гледа кавказки овчарки май бяха вече 30 години - печелил е разни награди и т.н. Но при него е по-скоро професионално отношение, кучетата винаги са на повод, не излизат извън заградния двор и т.н. То бива и да излязат де - 60-80 кила мускулна маса със зъби - веднъж един ром беше влязъл да краде в базата им, та едва го бяха свалили от върха на оградата, толкова здраво я стискал, че се нарязал до кръв, но не я пускал от страхПри тнм, вярвам, също е професионално ориентирано, покрай весталско-дианските ѝ занимания, пък и тя си е наш човек
Наздраве, тнм!
Освен това имам сертификат за съдия и няколко пъти съм била оценяващ на ринг "Балканско гонче". Навремето, в младите ми години. Сега вече съм се кротнала.
Наздраве, хаджи!Last edited by tnm; 31.03.2021, 15:05.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Не съм му следил подвизите, но каквото поведението в кръчмата, такова и на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
БашЧиче, на колко продаде ЧЕЗ Електро, че се чудя дали да не взема още една бройка?
Можеше и още 30 %, но човек не трябва да е много алчен ...
Както каза един приятел, кога му се "жалвах" от пропуснати ползи - образно е като сандвич - от едната страна коричка, от другата коричка - то си хапнал мръвката...( на 3 пъти...)Last edited by 4i40; 31.03.2021, 14:44.
Коментар
-
Не съм му следил подвизите, но каквото поведението в кръчмата, такова и на борсата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
А за хората с кучета ще се въздържа да си изкажа мнението само от уважение към тнм. Единственият нормален кучкар, когото познавам, е братчед ми в Шумен, който гледа кавказки овчарки май бяха вече 30 години - печелил е разни награди и т.н. Но при него е по-скоро професионално отношение, кучетата винаги са на повод, не излизат извън заградния двор и т.н. То бива и да излязат де - 60-80 кила мускулна маса със зъби - веднъж един ром беше влязъл да краде в базата им, та едва го бяха свалили от върха на оградата, толкова здраво я стискал, че се нарязал до кръв, но не я пускал от страхПри тнм, вярвам, също е професионално ориентирано, покрай весталско-дианските ѝ занимания, пък и тя си е наш човек
Наздраве, тнм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
БашЧиче, на колко продаде ЧЕЗ Електро, че се чудя дали да не взема още една бройка?
- 1 like
Коментар
-
Подмазвач!Чиче, на колко продаде ЧЕЗ Електро, че се чудя дали да не взема още една бройка?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Гледах, сравнявах... миии най - убавото псе ...
Наздраве !
Коментар
-
Не можах да премахна името на собственика, та затова изтрих видеото.
Мойто дзвер яде в синята паничка от дясно.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Добре не ме знаеш. Инак въобще нямаше да си въобразиш тези измишльотини с мушкатата, суджука и виното.
Наздраве!
Коментар
Коментар