Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqДобра вечер Кръчма! tnm, едно бледокварцово с лед и лимон ще пиеш ли , дачерпя. Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нямам никви притеснения, щот знам, че ти ще отидеш там няколко години преди мен и ще успееш да култивираш абстановката.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Да, бе, забравих, че чукна-тропна на портата на пенсионерския клуб и от там ти рекоха се подготвяш за пълноправно членство. Наздраве за достигнатите цели.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това не е разсипия и лакомия, превантивни мерки срещу остеопорозата.
Коментар
-
А, знаем я, знаем я, ама ти като разсипница изядаш и черупките. Стръвница си ти!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебез да съм питал Колчо, черпя всички оранжеви припознавачи с по една зелева (кацава - идва от каца) чорба с днешния жребий в ЛЕ
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Явно не си чувал за чорбата, която правят в хабитата, използвайки черупки на охлюви - навързвани с връвчица, че да стават за многократна употреба.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това, че дамите се опитват да те убедят в нещо - е едно на ръка. Виртуалната "недосегаемост" не изисква от тях да са супер-откровени по различните, проточващи се периоди от живота ни... Ако не съм агент /по-точно, ако има такава дума - не съм лобист/ - за какво ми е пък на мен да се натягам /лобирам/? Провокира ме някое изказване - казвам мнението си...
Другото е по-интересно. Народът го е казал: "За всеки влак си има пътници"..., което пък не значи, че сравнявам дамите с обемисти превозни средства, а по-скоро подчертавам факта, че всеки пътник /за някъде/ - избира влакът, на който да се качи. Не зная дали съм достатъчно ясен, но не виждам двусмислие в израза "качвам се на влак"...
Какво е определението ти за "кльощавата жена" /според твоя израз/, за която вдигаш наздравица? Ако това е жена, под 65 килограма - бих казал, че много рядко такива жени са ми правили впечатление, но и килограмите са нещо много относително - не виждам смисъл да ги поставяме като приоритет /отиваме отново на сравнението "пътник - влак"/. Много по-важни са качествата, с които дамите могат да ни впечатлят! Качествата и усещанията са и преди определението за "младичка" - което е не по-малко относително и което също подлежи на корекция във времето... Наивните стажантки няма да коментирам. Наивни едва ли ще намериш някъде. В кръчмата - най-малко.
Не ангажирам никого с мнението си. Всеки има свои критерии. Наздраве!
Коментар
-
Закъсня, порта такава. Стоката я изнесох за Франция. Там са ценители за разлика от теб. Оставих ти неколко кухи коруби да ги осмучеш и изхрускаш като стъклени чашки. Ако скърцаш със зъби кога спиш, схрускването щей ти онагледи на какво мязаш у сън и хрущящ покой. Наздраве за числото Фи таящо се в офлюфните къщички!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебез да съм питал Колчо, черпя всички оранжеви припознавачи с по една зелева (кацава - идва от каца) чорба с днешния жребий в ЛЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАбе, ти да не си агент на дамите в кръчмата, които се опитват да ни убедят, че трябва се ориентираме да черпим клиентки в напредналата средна възраст - проточващите се цяло десетилетие "към края на тридесетте"? Или си просто натегач? Наздраве за младичките, кльощави, наивни стажантки в Кръчмата!
Това, че дамите се опитват да те убедят в нещо - е едно на ръка. Виртуалната "недосегаемост" не изисква от тях да са супер-откровени по различните, проточващи се периоди от живота ни... Ако не съм агент /по-точно, ако има такава дума - не съм лобист/ - за какво ми е пък на мен да се натягам /лобирам/? Провокира ме някое изказване - казвам мнението си...
Другото е по-интересно. Народът го е казал: "За всеки влак си има пътници"..., което пък не значи, че сравнявам дамите с обемисти превозни средства, а по-скоро подчертавам факта, че всеки пътник /за някъде/ - избира влакът, на който да се качи. Не зная дали съм достатъчно ясен, но не виждам двусмислие в израза "качвам се на влак"...
Какво е определението ти за "кльощавата жена" /според твоя израз/, за която вдигаш наздравица? Ако това е жена, под 65 килограма - бих казал, че много рядко такива жени са ми правили впечатление, но и килограмите са нещо много относително - не виждам смисъл да ги поставяме като приоритет /отиваме отново на сравнението "пътник - влак"/. Много по-важни са качествата, с които дамите могат да ни впечатлят! Качествата и усещанията са и преди определението за "младичка" - което е не по-малко относително и което също подлежи на корекция във времето... Наивните стажантки няма да коментирам. Наивни едва ли ще намериш някъде. В кръчмата - най-малко.
Не ангажирам никого с мнението си. Всеки има свои критерии. Наздраве!
Коментар
-
То ся е смрад бре,от де го изкопа,май ни муй сизонаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Уууу...
тва мноо гадно бре...
НЕМА го внасяш вътре.. Вънка в градината. Озат. мож...
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
тва мноо гадно бре...
НЕМА го внасяш вътре.. Вънка в градината. Озат. мож...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар