If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пийна ли студена биричка? А сега полегни си починеш от жежкото слънце. И не пипай остри предмети се не порежеш. Наздраве за Омар Хаям!
П.п. Надявам се не бъркам името що бешикташите се оказаха бекташи. А бешикташи вероятно са привържениците на Бешикташ или жителите на едноименния квартал. Ех, първа старост!
Бекташи са, вярно и аз съм се объркала. Сега погледнах чичко Гугъл. Ще приемем използваното от теб и мен наименование като лапсус на клавиатурата.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Зная, щот съм почитателка на персийската поезия.
Наздраве!
П.П. Без твое позволение, бирата е сменям с бяло вино.
Пийна ли студена биричка? А сега полегни си починеш от жежкото слънце. И не пипай остри предмети се не порежеш. Наздраве за Омар Хаям!
П.п. Надявам се не бъркам името що бешикташите се оказаха бекташи. А бешикташи вероятно са привържениците на Бешикташ или жителите на едноименния квартал. Ех, първа старост!
Ето, ето кой ги назнайва работите от Средновековието. Любезна ми, излез се поразходи, днес е първо лято, не стой на сянка, напечи се. А довечера слагай мокри кърпи на главата, пий студена биричка и не се занимавай с хладни оръжия, що в жегата са се напекли и парят.
Зная, щот съм почитателка на персийската поезия.
Наздраве!
П.П. Без твое позволение, бирата е сменям с бяло вино.
От високите дневни температури ще да е това мое държание. Надвечер ще се коригирам.
П.П. Дервишите се въртят като пумпали, не бешикташите. Нищо, че и двете секти са свързани със суфизма. Практиките им са различни.
Ето, ето кой ги назнайва работите от Средновековието. Любезна ми, излез се поразходи, днес е първо лято, не стой на сянка, напечи се. А довечера слагай мокри кърпи на главата, пий студена биричка и не се занимавай с хладни оръжия, що в жегата са се напекли и парят.
Аааа, нье! Вече сме предупредени. Никакво кусанье! Първо трябва да уточниш, с кой "меч" ги режете тия неща: с острия, или - с тъпия!
"Тарикат" - е много примамлива квалификация, но, откакто си разменяхте виртуални "мечове" - определено сте ми прекалено много съмнителни /двамцата/...
Мечовете ги тражи в Габроу, там е ковачницата на родината. А тарикат, ако не знаеш, е член на бешикташкия орден май беше, който лапа без да плаща и после се върти като пумпал. И аз така като се налапам в ресторана фана некоя девойка на дансинга, въртя я, въртя я, та като й се завърти главата, тя да плати сметката. Ама, нещо не се получава. Язък!
Ти се радвай, че не размахвам ножицата и не ти меря дължината на нишката.
Наздраве!
Нишката ми бронирана с ризница, а дамските ножички са крехки и изтънчени, не, ами изтънени. Чекай за всеки случай те благонастроя, че в Габъру още може имате от големите на Рачя. Предпазливостта опазва нишките на юнаците от манячките с ножици в ръцете.
Другарке Тянке, ти защо се намесваш в чужд разговор. Аз говора на Кака. Ти каква кака ще си ми кат си толкова отдалечена от пенсионерския клуб, та чак размахваш с една ръка меча на съдбата? Теб те отпращаме в пустинята да гониш камилите. И ако някоя камила те наплюе, спомни си, че и у нас по морето има камили, та и там може да ти приложат таз разкрасителна и подмладителна процедура. Наздраве за камилското мляко!
Ти се радвай, че не размахвам ножицата и не ти меря дължината на нишката.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В общият случай, може да се окаже, че двамата сте си избрали един девиз. Кодиран е в последното изречение от цитата горе.../Тъп ще го ползвам, че да се мъчиш./... /на мен ми звучи доста двусмислено, но със сигурност ще е трудно: охкане, пъшкане, мъчения!/
Според моето /скромно/ мнение /на страничен наблюдател/, това, чий меч ще се окаже по-остър или по-тъп - може да се реши единствено по време на срещата...
Те страничните наблюдатели най-често лично пробват колко наточен меча. Я, си подай пръстчето. Наздраве за отзивчивото съдействие!
Ъхъ, добре ме подсети. Спирам да те дебна с оптиката, а направо идвам с меча, да ти резна зелката. И въобще няма да ходя до Етъра да го наточвам. Тъп ще го ползвам, че да се мъчиш.
Наздраве!
Другарке Тянке, ти защо се намесваш в чужд разговор. Аз говора на Кака. Ти каква кака ще си ми кат си толкова отдалечена от пенсионерския клуб, та чак размахваш с една ръка меча на съдбата? Теб те отпращаме в пустинята да гониш камилите. И ако някоя камила те наплюе, спомни си, че и у нас по морето има камили, та и там може да ти приложат таз разкрасителна и подмладителна процедура. Наздраве за камилското мляко!
Коментар