IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голема щета за целото прогресивно човечество! Кръчмата е в траур.

https://www.gismeteo.ru/news/nature/..._campaign=news

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Слагай мнооо зилену. Ще те надуе и няма изядеш цяло джоланче, че мнооо мазно влиза с винце. Мани у лидл ли беше има по 5 кинта овкусени
      Овкусеното от Лидл не ми иде добре. Пък и беше преден джолан с голям кокал. Преди месец го опитах, но ми е силна тая марината. Докато сега правих заден джолан, над 2 кг с 1 кг кладница и няква гъба портобело. Турих ги в голям гювеч и се размазаха. Гъбите обаче много вода пускат. Портобелото първо я пекнах на скара и тогава я добавих, но кладницата като се готви винаги пуска бая сос. Все пак поразреди маста от джоланчето. И става крехка като преварено шкембе. Като добавиш и зелена салатка, става добра трапеза за студената пролет. В събота се бехме настанили около камината, ала в неделя изкарах гостята на теферич под навеса. Добре че над главите ни печеше градинска печка, щото седем часа бая студ се събра. Макар да бях с пет-шест ката дрешки на 7 гр. С. Здраве да е! Сега яко си кихам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Алармирам Агенцията за предпазване на палетата от разхайтените каки, дето една такава кака впиянчва невръстно кутре. Да се вземат строги мерки. Щото после от такива палета произлизат най-находчиви и нравствено гъвкави спекуланти.

Аз се чудих как Човека се е изправил на два крака , а то ква била работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Бре, Тарантул, кви са тез тежки гостби...?
          Преди време бях купил 2 джолана за проба...Станаха като мозък, след 1 час варене и 2 часа печене....Нооо, много тежко едене бре...Дали в кръчмите е по малка порцията или по добри масторите, но нямах такива усещания на риба балон...
          Ти с твойто нежно телосложение и чувствително храносмилане как си позволяваш такива волности...?

пп Вярно, че кучешкото е диетично и много търсено в братски Китай...Даваха как се отглеждат санбернарски кучета за ресторантите...Китайска му работа...

Наздраве !
          Слагай мнооо зилену. Ще те надуе и няма изядеш цяло джоланче, че мнооо мазно влиза с винце. Мани у лидл ли беше има по 5 кинта овкусени
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Алармирам Агенцията за предпазване на палетата от разхайтените каки, дето една такава кака впиянчва невръстно кутре. Да се вземат строги мерки. Щото после от такива палета произлизат най-находчиви и нравствено гъвкави спекуланти.

Коментар

Преди време бях купил 2 джолана за проба...Станаха като мозък, след 1 час варене и 2 часа печене....Нооо, много тежко едене бре...Дали в кръчмите е по малка порцията или по добри масторите, но нямах такива усещания на риба балон...
              Ти с твойто нежно телосложение и чувствително храносмилане как си позволяваш такива волности...?

пп Вярно, че кучешкото е диетично и много търсено в братски Китай...Даваха как се отглеждат санбернарски кучета за ресторантите...Китайска му работа...

Наздраве !
              Качих три кила за три дни. Но май е от салатите и безалкохолното. Требва ги огранича. Здраве да е!

Коментар

Трети ден маневрирам с джоланчета с гъбки, поляти с ракиен сос. Кучешкото ще ми дойде като за азиатски привкус. Но пък аз съм "стар" кучкарин. Чиче, не тържествувай. отдавна съм кучешки другар, но съм млад по дух като кутрето на Кака. Така че, Како, прати ми го, все ще намеря пъта към Илиенци, да го заведа на оглед и оценка. Здраве да е... за Кучо и пантофите на каките.

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не предизвиквай съдбата. Да не ти го пратя по някоя куриерска служба, че да ти е весело. Денонощно.
                  Наздраве!
                  Трети ден маневрирам с джоланчета с гъбки, поляти с ракиен сос. Кучешкото ще ми дойде като за азиатски привкус. Но пък аз съм "стар" кучкарин. Чиче, не тържествувай. отдавна съм кучешки другар, но съм млад по дух като кутрето на Кака. Така че, Како, прати ми го, все ще намеря пъта към Илиенци, да го заведа на оглед и оценка. Здраве да е... за Кучо и пантофите на каките.

Коментар

Дебелото псе е у пещерата - гладно, нахално и дебелооко. Изпитва нежни чувства към чехлите ми и зарядното на лаптопа.
                    Наздраве!
                    Най - после си намери ма'стора....
                    Сега сте си лика - прилика и ще се погаждате дъъъълги години.
                    Дано само да е по - подвижно от стопанката, та да те тегли по чукарите.
                    Наздраве за новия член на фамилията !

Коментар

Внедрихме успешно нашто агент на влияние. Сега ще я сбърка таа кака. За назидание.
                      Не предизвиквай съдбата. Да не ти го пратя по някоя куриерска служба, че да ти е весело. Денонощно.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Дебелото псе е у пещерата - гладно, нахално и дебелооко. Изпитва нежни чувства към чехлите ми и зарядното на лаптопа.
                        Наздраве!
                        Внедрихме успешно нашто агент на влияние. Сега ще я сбърка таа кака. За назидание.

Коментар

• Дебелото псе е у пещерата - гладно, нахално и дебелооко. Изпитва нежни чувства към чехлите ми и зарядното на лаптопа.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            Да сипна и аз, по случай успешната седмица...
                            Наздраве!

[ATTACH=CONFIG]n3747745[/ATTACH]
                            Еееее, ти па си сипнал половин пръст. Това само за гаргара стига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ма сама ще си сипваш, ако не подлъжеш с нещо Тракчо да те обслужи
                              Са подлъжа, ама на Видовден. Нека свиква, че има надежда, но тя е за нещо друго. Не е за нейното. Наздраве с хубавата напитка!

Коментар

С кво да се фали...?
                                Не видиш ли, че дулото му запушено....

Наздраве !
                                Ми, ше е запушено, да не искаш постоянно да носи заплаха към врага, както се пее в песента. Или обратното беше? Обичам да стрескам публиката с таа песня. А и ти, макар дърт, слагай по некоя запушалка, да се не изложиш на стари години да сменяш памперси. Бъди гьон, но не ставай галфон! Здраве да е!

Коментар

Working...
                                X