IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дам, отсъствия за цели 10 години, кога минаха, просто не усетих

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение

Ха, вие тук така ли извинявате отсъствията? Ще почерпя, то и без това поводи много се насъбраха
      Не съм сигурен, че бандата, която завзе бара, ще ти прости отсъствията и нема те прати в избата да наливаш в тъмното и да се опиваш от изпаренията, но ти почерпи за всеки случай. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не е локум, а десертче от нишесте с млеко. Топи се в устата, ама ти явно си на диета и не смееш го опиташ. Земай, ний не сме скрънзи като некой други. А щом си дълго отсъствало е редно и ти да почерпиш. Богато.
        Ха, вие тук така ли извинявате отсъствията? Ще почерпя, то и без това поводи много се насъбраха

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче. Разгледай мнение
          е с тоз пембения лакум съвсем ми наруши душевния мир все едно попаднах в любимия Истанбул
          Привет банда! Започнахте да ми липсвате
          нощеска без да искам попаднах на тази тема и се позачетох...хубави времена бяха
          Не е локум, а десертче от нишесте с млеко. Топи се в устата, ама ти явно си на диета и не смееш го опиташ. Земай, ний не сме скрънзи като некой други. А щом си дълго отсъствало е редно и ти да почерпиш. Богато.

Коментар

• е с тоз пембения лакум съвсем ми наруши душевния мир все едно попаднах в любимия Истанбул
            Привет банда! Започнахте да ми липсвате
            нощеска без да искам попаднах на тази тема и се позачетох...хубави времена бяха

Коментар

• Отремонтираха ми усмивката и сега ще мога да ви се хиля приветливо, с изключение на кожодерките от бара. Или да почерпат обилно, или ще им се блещя като Мунчо. Черпа за добрия повод с меки залъгалки, щото такива мога да хапвам засега.

Коментар

Отмъстен съм! Но още има да има. Тепърва шъ се сбърква габърко-глогинката. А на Кучо ще пратя колет. С лаптоп. Дано се научи и лаптопи да дъвчи. Наздраве, Дрънстрадалке!
                Днес е за първи ден с повод. Сутринта комшиите излязоха по терасите да гледат кое псе го колят -писъци, жалби и скимтене. Подскача на два, трийсет сантиметра от земята, а после плонж в най-близката локва. Имам богат снимков материал.
                Живо и здраво да е!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Телефонът поправя както на него му е кеф. Що го фърлям.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Отмъстен съм! Но още има да има. Тепърва шъ се сбърква габърко-глогинката. А на Кучо ще пратя колет. С лаптоп. Дано се научи и лаптопи да дъвчи. Наздраве, Дрънстрадалке!

Коментар

Кака е клала някой напоследък. Дано не е палето, което да я е уапало и да я е фанало бяс. Щото бясна жена си е равно на световна война.
                    Како, сложи кладницата в гювеч, па ше те питам тогава. Наздраве, Дрънклаланедоклала!
                    Телефонът поправя както на него му е кеф. Що го фърлям.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мъка, мъка, мъка ... Фантазии и въображения. Кланица / дървесна гъба, с много целулоза/, пичурка /горска, кафява/ и джолан. Пък после - що го свивала язвата!?
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Кака е клала някой напоследък. Дано не е палето, което да я е уапало и да я е фанало бяс. Щото бясна жена си е равно на световна война.
                      Како, сложи кладницата в гювеч, па ше те питам тогава. Наздраве, Дрънклаланедоклала!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

то па някой им пие френските боклуци ... Ние сме на домашнооооооооо
                        Ми, така си е, но цените може да скочат. Дори на гроздето у нас. Особено, ако има поражения в Испания, Германия и Италия. Но пък наште изби ще се нагушат. Наздраве с домашна!

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Неотдавна гледах кво е. Доколкото разбирам, е онази кафявата култивирана печурка (шампиньон). Нерядко съм я виждал на циганския пазар, aka женски, заедно с по-обикновената бяла. Или е малко по-скъпа от втората, или са с една цена. Твърди се, че била по-ароматна, но аз не усетих.
                          Също май е по-твърда от бялата.
                          Бяха бая голямшки (10-15 см в диаметър), кафяви като кралската печурка и с по-малко сок в тях, така че си запазиха формата в гювеча. Внос от Полша. Май за пълнене бяха най добре - със сиренце, зеления и кашкавалче да се разтече отгоре. Но трябва да се подготви основата, че бая твърдичка. Подходяща гъба за ресторани. Наздраве!

Коментар

Овкусеното от Лидл не ми иде добре. Пък и беше преден джолан с голям кокал. Преди месец го опитах, но ми е силна тая марината. Докато сега правих заден джолан, над 2 кг с 1 кг кладница и няква гъба портобело. Турих ги в голям гювеч и се размазаха. Гъбите обаче много вода пускат. Портобелото първо я пекнах на скара и тогава я добавих, но кладницата като се готви винаги пуска бая сос. Все пак поразреди маста от джоланчето. И става крехка като преварено шкембе. Като добавиш и зелена салатка, става добра трапеза за студената пролет. В събота се бехме настанили около камината, ала в неделя изкарах гостята на теферич под навеса. Добре че над главите ни печеше градинска печка, щото седем часа бая студ се събра. Макар да бях с пет-шест ката дрешки на 7 гр. С. Здраве да е! Сега яко си кихам.
                            Мъка, мъка, мъка ... Фантазии и въображения. Кланица / дървесна гъба, с много целулоза/, пичурка /горска, кафява/ и джолан. Пък после - що го свивала язвата!?
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

и няква гъба портобело.
                              Неотдавна гледах кво е. Доколкото разбирам, е онази кафявата култивирана печурка (шампиньон). Нерядко съм я виждал на циганския пазар, aka женски, заедно с по-обикновената бяла. Или е малко по-скъпа от втората, или са с една цена. Твърди се, че била по-ароматна, но аз не усетих.
                              Също май е по-твърда от бялата.

Коментар

Голема щета за целото прогресивно човечество! Кръчмата е в траур.

https://www.gismeteo.ru/news/nature/..._campaign=news
                                то па някой им пие френските боклуци ... Ние сме на домашнооооооооо
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X