Наздраве за готиното време!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Неее, не е същото.
П.П. Добави ли ти още един нюанс кафе към тена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пръво !....Относно половата немощ....Там съм кът вица :
- Докторе, при жената и любовницата всичко е ок , но се притеснявам, че намалих ч....е.....
Дръто разбра ли ме или само за детската градина си мислиш...?
Второ ....!
На Борсата положението е супер....Вече не я следя...( остава да преглътна една загуба от 30 к в Зрънчо и 20 К във Фонд имоти и положението е супер)...
.Ако предположим , че имам още десетина години слънце в очите, мога да си тегля всеки месец по една максимална пенсия и да си кося тревата на вилата....Какво му трябва друго на човек ....?
Жената чете някакви книги и ми вика - евреина се стиска цял живот за да умре богат.....КЛАСИКА !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
При вас в нефта , целогодишно Коледа . Свети като елха . То за това нощите ти са като ден и не скучаешАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Чичо това за отслабване ли !? )))
Добра вечер
По-възрастните мислим за диабетните си състояния....
Орехите с черупките !
Днес бях на вилата и унищожих 6 килограмова диня.....УжасТ...
Наздраве !
пп Нищо що е течно, не ми се пие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Малии,Мамун червен,че и рецепти има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
С печено пилеСпомен от едно време в СССР-ту
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
пп Счукани двадесет пресни ореха , двадесет листа от индрише, заляти с кайсиева ракия.
20 дни в хладилника.
Сутрин по 25 мл на гладно, нещо младо но запазено и захарта в граници !
Добра вечерНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И моят ден страотен. Водих по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието в Плевен на диетолог. Врътнаха му кранчето на еденито и пиенето и му рекоха да увеличи физическите натоварвания. Много харен дофтур, Господ здраве да му дава.
Наздраве!
пп Счукани двадесет пресни ореха , двадесет листа от индрише, заляти с кайсиева ракия.
20 дни в хладилника.
Сутрин по 25 мл на гладно, нещо младо но запазено и захарта в граници !Last edited by 4i40; 25.08.2017, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Мозе за затопляне чашата да слагаш току-що гръмнат фишек. Хем ще се облизваш доволно, ако си уцелила.
П.П. Добави ли ти още един нюанс кафе към тена?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Still Got The Blues Gary Moore е подходяща, ама ще трябва вие да си я пуснете .
Наздраве , на всички присъстващи , пиещи и слушащи вефа ! Lelq днес има страхотен ден ! Пожелавам и на вас!. Много харен дофтур, Господ здраве да му дава.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Малийй, ти с тез традиции и още нещо ще поискаш.....
пп За съжаление, личния момък Тракатрак е на гръцкото море, така че квот има....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро.
Начи,не мое ли да не спазваме чак толкова традициите,и да си го поркам коняка с квот ми е кеф?
Дет се вика: традициите не са това, което бяхаСпомен от едно време в СССР-ту
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кой та метна и преметна, щото да съм на гръцки морета? И не съм личен момък, а отличен, дето сам се оценева и пофалва. Иначе добре се завръщаш като остър ъгъл в триъгълника, че нещо бе провесил нос от малосилие. Полово!
П.п. Качването на Хима ти върна малце силици.
- Докторе, при жената и любовницата всичко е ок , но се притеснявам, че намалих ч....е.....
Дръто разбра ли ме или само за детската градина си мислиш...?
Второ ....!
На Борсата положението е супер....Вече не я следя...( остава да преглътна една загуба от 30 к в Зрънчо и 20 К във Фонд имоти и положението е супер)...
.Ако предположим , че имам още десетина години слънце в очите, мога да си тегля всеки месец по една максимална пенсия и да си кося тревата на вилата....Какво му трябва друго на човек ....?
Жената чете някакви книги и ми вика - евреина се стиска цял живот за да умре богат.....КЛАСИКА !
Наздраве !
Коментар
Коментар