If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КРИЗА, ИДЕ КРИЗА...!!!
Щом Грую почна да се жалва от разходите си, става страшно......( дет се вика от 18 г уиски ще мине на 15 г и от 22 ггодишна ще се прежали с 28годишна... )
Наздраве за ценителите !
уф, чиче, верно е, напоследък съм все в преразход, дейш . Да не говорим, че с 28 годишна не съм бил от 4 години (пу да не чуе жената, че колкото и да не може да смята, ще се усети ), ама от вискито не се отказвам и това си - държа да е пълнолетно. Га ида у Жапон (надявам се да е скоро, ама с децата е тегава работа откъм време), ша ви зачерпя с такова, пък ако и да е дърто вече
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
КРИЗА, ИДЕ КРИЗА...!!!
Щом Грую почна да се жалва от разходите си, става страшно......( дет се вика от 18 г уиски ще мине на 15 г и от 22 ггодишна ще се прежали с 28годишна... )
Здравейте скъпи съотечественици.
Културния шок след посещение в "бяла" страна е голям,та ще ме извините ако съм малко раздразнителен.
Наздраве.
Ша ма простиш, Емиле, ама тоа Запад не е баш оня Запад, дека ни беше лелеян, хеле пък Швейцария - убаво, поддържано, подредено, ама пълно с всекаква балканска измет - като почнеш от шиптъри и свършиш с шумадийците. Та не ми я хвали чак толко много, че да има кОлтурен шоГ и ужаЗ, като слезеш у нас. Е, не мирише като при наближаването на Бургас по магистралата (дружеска закачка), ама се ядва и у нас.
И изобщо айде да се поспрем малко с този нихилизъм, че определено ми идва възнанагорно. Имаме си супер територия, от нас зависи дали ще стане дъжава, или ще остане протекторат! И как все никой не гласува за сегашните, пък те все печелят - хеле пък в БургаЗ и околията, видно място на псевдопатриоти (не е лично към теб).
П.С. Иначе местният ми шоколад, дето е ширпотреба (не говоря за хубавото качство, а стандартен от супера), не е с нищо по-добър от Своги или Кума Лиса, ама пусто реклама. А скъпотията им вече минава всякакви граници - даже на мен ми идва байгън
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
[QUOTE=precakanoto;n3237081][quote=4i4o]Съни явно е била доста унесена в 5 ч сабахлян......Мии, нормално е .... Жега е...Дайте по бира....Ако има и нещо запазено около 50 -те, дайте го насам..... Наздраве !
Добра вечер, чичо!!! Много притеснени ви намирам с тнм, - за да не се затрие темата!?!?))) Надценихте ме значително, надявам се, не за да ме ласкаете излишно ) Според статистиката няма тема затворена по моя причина. За да не ви причинявам какъвто и да е стрес, и не създавам съмненията в душите ви, ще е по-добре изобщо да не пиша, та Разбрах намека и за да не тровя повече атмосферата за последно да ви пожелая наздраве))))
Я стига се правилО на обиденО! Коя атмосфера си тровилО? На кръчмата ли? Споко, де - КО скачаш като ужиленО? Намеците не са към теб, а към мен. Не го ли усети вече? И аз трябва да се разсърдя - и то - по-скоро! И аз - да спра да пиша! А сега да ги видим, де! Кои? Ония - де, извънземните... Те ни причиняват всички тия въртели!...
...а, да - и да кажеш на тати от време на време - да ти нашляпава дупето - когато се сърдиш! Заслужаваш го!
[quote=4i4o]Съни явно е била доста унесена в 5 ч сабахлян......Мии, нормално е .... Жега е...Дайте по бира....Ако има и нещо запазено около 50 -те, дайте го насам..... Наздраве ![quote] Добра вечер, чичо!!! Много притеснени ви намирам с тнм, - за да не се затрие темата!?!?))) Надценихте ме значително, надявам се, не за да ме ласкаете излишно ) Според статистиката няма тема затворена по моя причина. За да не ви причинявам какъвто и да е стрес, и не създавам съмненията в душите ви, ще е по-добре изобщо да не пиша, та Разбрах намека и за да не тровя повече атмосферата за последно да ви пожелая наздраве))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Примерът със Сузи Куатро, наистина е страхотен: момиче от сой..., ама "нашите" дами - ТУК - само могат да ѝ дишат праха... ..., ама - Що?
Не за друго, а защото Сузи ОБИЧА много тесните джинси. Погледни тоя клип и кажи, колко пъти се опита да си извади прашките от ония - закръглените полукълба..., такива неща, изотзадЗЕ си... )) Що не се опита да оправи малко и Крис? И той /май/ имаше нужда, а тя - егоиЗка - само за себе си мисли...
Иначе, нямам нищо против и нашите /ТУК/ - да са "бойни" по същият начин /с тесните джинси/... ))
/пример: 50 секунда от клипа, 1:55..., ми то и на оператора му хареса, де.../
Свато, земи са обади, че да се успокоим за здравословното ти състояние. Преди малко по талавизора рекоха, че два влака с туристи са се бутурясали у Швейцарско.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Стига си обсъждал дамите У форумО! Те знаят, че нектар и пестил могат да се правят дори на тиферич - пред резиденцията на Кубертен, но не биха го правили, защото шоколадът там няма аналог и не биха се отказали от него, ако ще да качат малко килцата! Е, кВо по-Убаво от едно закръгленКО, приятно за окото ... и така нататъкА... нещо? ))
Сватята преглътна ядно и рече: Язък, нема стане, имам да варя нектар и да точа пестил.
Стига си обсъждал дамите У форумО! Те знаят, че нектар и пестил могат да се правят дори на тиферич - пред резиденцията на Кубертен, но не биха го правили, защото шоколадът там няма аналог и не биха се отказали от него, ако ще да качат малко килцата! Е, кВо по-Убаво от едно закръгленКО, приятно за окото ... и така нататъкА... нещо? ))
Ми, то при едни 10 К швейцарски франка заплата месечно /около 17 - 18 К лв./ - може и да не ти се сторят чак толкова скъпи...
/Мисля, че и в инвестора имаше някакво линкче, как се движи средната заплата в Швейцария, а и - ако си намери там швейцарка от знатен произход - и жилище няма да му се наложи да купува..., аха - да, де - и сватята си ще дръпне в резиденцията на Пиер Кубертен в Лозана, аха - и за Волтер ще си спомнят всяка вечер, между наздравиците.../. Ми - на сватята му /ТНМ/ - може да ѝ се види тесничко на целия 4-ти етаж, но за съжаление САМО ТОЙ е свободен... )) ..., да де, ама пък моЕ си земе нЕкой Струмент и сутрин - на Ладина - да кОпа цветята отпред, че Ич не са малко...
СпазариЙме сЪ, наздраве за "виличката" в Лозана! ))
Сватята преглътна ядно и рече: Язък, нема стане, имам да варя нектар и да точа пестил.
Коментар