Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това не е ли Английската променада в Ница, че на мен на такова ми мяза? Айде наздраве, че съм леко недоспал тази нощ, а работата ме залива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
А, ето един, де е ходил. Само не мое се похвали, че баш с таз Виолета е бил там. Ама е хубавица, а? Наздраве за преходната убост!Ех, спомени, стар съм явно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Това не е ли Английската променада в Ница, че на мен на такова ми мяза? Айде наздраве, че съм леко недоспал тази нощ, а работата ме залива
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Туй от коя епоха е,че палми там не видях,освен в ботаническата градина.
Кафе може ли?
Коментар
-
24/7 - видиш ли, трябва си седиш в кръчмата, а не да се шляеш по полета с виолетови крави и други виолетки.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
24/7 - видиш ли, трябва си седиш в кръчмата, а не да се шляеш по полета с виолетови крави и други виолетки.
Кафе може ли?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Моят не беше бюджетен модел,а 4-цифрен като цена,и ми се размина
Иначе за кръчмата нема значение времето,нали е 24/7 ?
Last edited by Trakatrak'; 14.09.2017, 09:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди години по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието беше редовен читател на Космо, който разведряваше атмосферата в Поколението на 30 +. Почти след всеки негов коментар ми задаваше разни доуточняващи въпроси, на които се чудех как да дам смислен отговор, щото детето беше леко малолетно.
По-едрата 1/3-та рядко фърляше по едно око и то сал когато започнех да се смея с глас, ама напоследък май не е посещавал Кръчмата.
Наздраве!
Коментар
-
Явно ти не си се сдобил. Добър повод да закъсняваш на срещи, на работа, но не и за кръчмата. Защото, който закъснява за кръчмата, колективът го изключва от запивката.
Иначе за кръчмата нема значение времето,нали е 24/7 ?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
хубавото е, че жената тук не гледа - има ми доверие, а там, където гледа, аз си го трия превантивно, за да създавам илизията за благоверност (айде, вече и чиния сигурно полетя към мен, след точилаката). Но както се казва, за да е довлна една жена, трябва да те замеря с прашки, а не с чинииНаздраве
По-едрата 1/3-та рядко фърляше по едно око и то сал когато започнех да се смея с глас, ама напоследък май не е посещавал Кръчмата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМда,и Българска ракийка вече пийвам
Оапаха ме цените там,че стандарта е доста по-висок от европейския.
А Благоверната и щерката поискаха истински часовници да имат
Коментар
-
Мда,и Българска ракийка вече пийвам
Оапаха ме цените там,че стандарта е доста по-висок от европейския.
А Благоверната и щерката поискаха истински часовници да имат
Наздраве за материалното,което носи щастие на душата
П.С.
Разкостиха ми багажа,заради едно швейцарско ножче,което си взех и забравих в ръчния багажLast edited by hemilio; 13.09.2017, 22:19.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ти пък! КЪв крокодил на Женевското езеро! Пепел ти на уста! Ми, те - швейцарките - изглеждат доста по-добре...
Иначе - комари там /юни, юли, август/ - не зная да са ме Апали на Женевското /от никоя страна на водната шир/..., ми то си е едно море, на което се вижда отсрещния бряг в далечината /около 4 километра/, ама блата няма... Много ги мразя /комарите/ и където ги има - там повече се не връщам... /да не кажа голяма дума, ама така поне мислА/...
За Женевското Неси - казват, че било с три гърди, ама щастливците, които са го виждали - са единици /берекет - га давал Господ.../))
Коментар
Коментар