Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТайфата, у пещерата започва да става весело. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието стяга багажа за Голямото село и се чуди кой от мен и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще изтегли късата клечка и ще поеме отговорността за дебелото псе.
Аз му казвам да го земе със себе си, та да може добитъка да усети академичната атмосфера, де кипи у Студентски град. Забелязвам обаче времена загуба на слух у студента. Дано не оглушее и баща му, че тогаз на зле ще отиде работа, хеле па с тез ранни разходки, кога утрото е напоено с мрак.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТая оскруша е храна за диабетици бре хора
Нали няма да отупвате куйрука още
Лека нощ банда!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio;n3239519[B]Тая оскруша е храна за диабетици бре хора[/B]
Нали няма да отупвате куйрука още
Много ценно дърво, ама от години не съм го срещала в "диво " състояние из горите и синорите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Е за тва - коте
Да ти е жив и здрав студентина. Моят нещо много взе да говори за оставане в БГ. Не знам.... Ако така реши, ще го подкрепя, ама нещо не съм много навит. Засега нехае, щото има цели 5-6 месеца да го мисли. Ще го натиря пак другия месец да гледа университети в Холандия. Англия е отказана официално.
Та сега и аз съм на фаза "подкрепяне", пък да видим как ще се развият нещата в бъдеще.
Наздраве!
П.П. С котките не моем да влезем в унисон. Имам приятелка с персийски котарак, като ме види и се завира за дивана. Хем не съм го ритала повече от един, два пъти ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТайфата, у пещерата започва да става весело. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието стяга багажа за Голямото село и се чуди кой от мен и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще изтегли късата клечка и ще поеме отговорността за дебелото псе.
Аз му казвам да го земе със себе си, та да може добитъка да усети академичната атмосфера, де кипи у Студентски град. Забелязвам обаче времена загуба на слух у студента. Дано не оглушее и баща му, че тогаз на зле ще отиде работа, хеле па с тез ранни разходки, кога утрото е напоено с мрак.
Наздраве!
Да ти е жив и здрав студентина. Моят нещо много взе да говори за оставане в БГ. Не знам.... Ако така реши, ще го подкрепя, ама нещо не съм много навит. Засега нехае, щото има цели 5-6 месеца да го мисли. Ще го натиря пак другия месец да гледа университети в Холандия. Англия е отказана официално.Last edited by Наивник; 18.09.2017, 00:49.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
От известно време започнах да си мразя работата.....
Хората отмарят, на почивки ходят, за дестинации по чужбина говорят, за пиене и убави девойки мислят, а на мен само проблеми ми в главата ....
Започнах да се настройвам, ставам сутрин и си казвам - още малко и си подавам оставката ...
Наздраве !
пп В таз жега - джин с тоник и резенче лимон !
Наздраве!
Коментар
� -
Тайфата, у пещерата започва да става весело. По-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието стяга багажа за Голямото село и се чуди кой от мен и по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ще изтегли късата клечка и ще поеме отговорността за дебелото псе.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
И аз това разправях, трябва да позагние, ама кой ще я чака. Тя току порасла до езерото с лилиите, а в него плуваха некви патици. Играеше ми окото да видя поне една в тавата. Като лебедите във филма Лондон. То нали съм си мургавичък, трябва следвам мургавите модели на прехрана. Но си останах на скоруши.
П.п. Благодара за оценката, че съм 39-годишен. По-млад съм по душа, но от теб само толкоз признание мож се откъсна. Ще те черпа със скорушова, кога скорушата ми роди богато. Къде средата на века. Да сме живи и здрави до тогази. Наздрави!
Два бидона по 80 л с плод да напълниш и толкова да изядеш.....
50 л ракия да направиш и на помена за чичо ( месечния, а не 25г), с нея да почерпиш....
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро на кръчмата!
Сипете некво коктейлче. Ще си мисля, че съм ходил на мореБаси филма в който съм влязъл тази година. 30 години назад все съм намирал време
Наздраве!
Хората отмарят, на почивки ходят, за дестинации по чужбина говорят, за пиене и убави девойки мислят, а на мен само проблеми ми в главата ....
Започнах да се настройвам, ставам сутрин и си казвам - още малко и си подавам оставката ...
Наздраве !
пп В таз жега - джин с тоник и резенче лимон !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Еййй, на 39 г ( х 2 )стана и не ти дойде акъла.....
Ще я оставиш скорушата да позагние 4-5 дни и тогава се яде...Много е полезна за разбити от алкохол, жени и цигари сърца......
Наздраве !
пп Знам, че си циция, но след 15 - 20 г да почерпиш 2-3 кила от това чудо на подмладяването.....
П.п. Благодара за оценката, че съм 39-годишен. По-млад съм по душа, но от теб само толкоз признание мож се откъсна. Ще те черпа със скорушова, кога скорушата ми роди богато. Къде средата на века. Да сме живи и здрави до тогази. Наздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеВчера почетох бодра полустолетничка и днес за опресняване се разходихме из парк-двореца Врана с разни трезвеняци без такса. И сега свежарка, щото още се усещам като четвъртинкостолетник, а не като Чиче. И Емилио с неговите болежки. В тая жега, добре че слънцето падна и не напича баш. А в парка нападнахме една скоруша. Плодовете сладкокисяляк. То и аз съм посадил, ама ще почне да ражда след поне 10-15 години.
Еййй, на 39 г ( х 2 )стана и не ти дойде акъла.....
Ще я оставиш скорушата да позагние 4-5 дни и тогава се яде...Много е полезна за разбити от алкохол, жени и цигари сърца......
Наздраве !
пп Знам, че си циция, но след 15 - 20 г да почерпиш 2-3 кила от това чудо на подмладяването.....
Коментар
� -
Вчера почетох бодра полустолетничка и днес за опресняване се разходихме из парк-двореца Врана с разни трезвеняци без такса. И сега свежарка, щото още се усещам като четвъртинкостолетник, а не като Чиче. И Емилио с неговите болежки. В тая жега, добре че слънцето падна и не напича баш. А в парка нападнахме една скоруша. Плодовете сладкокисяляк. То и аз съм посадил, ама ще почне да ражда след поне 10-15 години.Last edited by Trakatrak'; 17.09.2017, 18:46.
Коментар
�
Коментар