If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Каке, не ща да бъда груб, но си фанала основната чичина болест. Шъ пиеш вече специалидирани апове за преходни възрасти. Наздраве за преодолените бариери! https://www.youtube.com/watch?v=qDxtsPseia8
Шоколадче, таз болест и по младите ходи. И забележи чичо е 4i40, а аз все още съм кака.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Абе ти вземи да понамалиш папото и цокото , щот следващия път може да нема майтап ...разбирам ги малко тея работи ...успех да зема два семестъра ветеринарна медицина ... ено време .
За сексът - ясно. Ама за чая трябва нещо по-конкретно да кажеш - черен, зелен, билков, плодоф ...!?
Наздраве!
П.П. Хубаво си се пробвал с ветеринарната медицина. Аз пък съм учила биология, биохимия, анатомия, физиология и генетика, но все пак благодаря за добронамерения съвет.
За сексът - ясно. Ама за чая трябва нещо по-конкретно да кажеш - черен, зелен, билков, плодоф ...!?
Наздраве!
П.П. Хубаво си се пробвал с ветеринарната медицина. Аз пък съм учила биология, биохимия, анатомия, физиология и генетика, но все пак благодаря за добронамерения съвет.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Валсът може да ми докара пристъп на мениероподобен синдром. Като ще е танц, нека е танго.
Наздраве!
Каке, не ща да бъда груб, но си фанала основната чичина болест. Шъ пиеш вече специалидирани апове за преходни възрасти. Наздраве за преодолените бариери! https://www.youtube.com/watch?v=qDxtsPseia8
Един колега днес ми разправя, че взел една глава на младо теле, ти ми дуднеш някакви зверско вкусни рецепти....
Черпи едно учо....
Наздраве !
От магазина, Чиче, от магазиня. Ама едва ли ще го докарам кото на снимката. Нещо мързеливо с оризец ще да е. Очите са деликатес, койт отстъпвам на другите.
Коментар