Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Чекай сега...
Ако смяташ таз година да ми хабиш очото с дългословие а тиквата с умозаключения, шъ ма хванеш за кръста, пардон - за пръста, пардон за.......
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Ако знаеш какви ги реди в розовата тема... Вчера мислех да моля за субтитри към два от коментарите му.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Чекай сега...
Ако смяташ таз година да ми хабиш очото с дългословие а тиквата с умозаключения, шъ ма хванеш за кръста, пардон - за пръста, пардон за.......
Наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=Hk0tHeotroALast edited by majnata; 07.01.2018, 13:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит празник! Честито на именяците! Радостна вест дочух. Наш Чиче бил хванал кръста. Ще е здрав целата година. Опс... грешка. Бил се хванал за кръста. Е, да ни е жив и здрав цела година, макар с некоя болежка. Щото, ако след 50 се събудиш и нищо не те боли, значи се пазариш със Св. Петра къде да летуваш. Сигур Кака ме е нарекла нещо, че много рисково го почнах днес. Каке, и на теб много здраве, и на Леля, и на Хемил /макар ухапан/, и на Колето /ако и да се е гмурнал сред вината в избата/ и на всички останали редовни посетители въздържатели и недържатели.
Бреййй, много се е отворило това небе над Кака нощеска. Нарочила ме е за логорея и графомания.
G.P. Telemann Trumpet Concertos 4/4
https://www.youtube.com/watch?v=E536Pxhf1Mw
Чекай сега...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестит празник! Честито на именяците! Радостна вест дочух. Наш Чиче бил хванал кръста. Ще е здрав целата година. Опс... грешка. Бил се хванал за кръста. Е, да ни е жив и здрав цела година, макар с некоя болежка. Щото, ако след 50 се събудиш и нищо не те боли, значи се пазариш със Св. Петра къде да летуваш. Сигур Кака ме е нарекла нещо, че много рисково го почнах днес. Каке, и на теб много здраве, и на Леля, и на Хемил /макар ухапан/, и на Колето /ако и да се е гмурнал сред вината в избата/ и на всички останали редовни посетители въздържатели и недържатели.
Бреййй, много се е отворило това небе над Кака нощеска. Нарочила ме е за логорея и графомания.
Наздраве!
П.П. Честит имен ден! Да име е живо и здраво името на именниците!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честит празник! Честито на именяците! Радостна вест дочух. Наш Чиче бил хванал кръста. Ще е здрав целата година. Опс... грешка. Бил се хванал за кръста. Е, да ни е жив и здрав цела година, макар с некоя болежка. Щото, ако след 50 се събудиш и нищо не те боли, значи се пазариш със Св. Петра къде да летуваш. Сигур Кака ме е нарекла нещо, че много рисково го почнах днес. Каке, и на теб много здраве, и на Леля, и на Хемил /макар ухапан/, и на Колето /ако и да се е гмурнал сред вината в избата/ и на всички останали редовни посетители въздържатели и недържатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Тъй, тъй и тя маниерничи като теб. Да не припомням твоя случай, че си разсъдлив.
Айде, утешителна награда.
Наздраве!
П.П. Ходи на очен лекар. Ръцете ти са окъсели поне с половин диоптърПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Въхххх....Миниерен синдром.....
Начии, кът си на мост, трябва да има некой до теб на когото да се подпреш, щот иначе може да станеш паднала жена.....
пп Аз се чувствам така, кога минава метрото покрай мен........
Старост - нерадост...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как ги навърза нещата....
Оказа се, че жената е трета братовчедка на майката на Гришо....
Не че е нещо, защото според църния, всички в Бг са втори братчеди......Дет се вика, мога кът на братчед да му помагам в мачкането.....
" Дай аз да я фатя бре каун "....
Тази седмица сме отличници
Наздраве !
А Гришо го споменах ,защото го гледах в момента и настроението ми беше приповдигнато.
Наздраве !
Коментар
-
Въхххх....Миниерен синдром.....
Начии, кът си на мост, трябва да има некой до теб на когото да се подпреш, щот иначе може да станеш паднала жена.....
Старост - нерадост...
Наздраве !
Айде, утешителна награда.
Коментар
-
Акар, ти върза ли си червен конец...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Първата, втората или третата? За теб най-подходяща първата, оназ много силно мургавичката. Да пием за здравите бедра на тенесистките!
П.п. Да й паднеш, да видим кой кого ще мачка., ти върза ли си червен конец...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
.........
П.П. Не се плаша от водата. Прилошава ми като гледам Янтра как тече, какво остава за Дунав. ......
.............
Старост - нерадост...
Наздраве !
Коментар
Коментар