Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Мдаааа.....
За тези дяволици истинските мъже минават през чистилището.....А тъпанарите (кът мен ) се готвят за рая.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
За тези дяволици истинските мъже минават през чистилището.....А тъпанарите (кът мен ) се готвят за рая.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
ЪХЪ...
Гастрит от пелина, колит от мръвките, 4 кила горница от "салатите".....
Не моа се понасям.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ето, дори Кака е опитвала славната наденица. Лично се е убедила в качествата й. Редете се на опашка и да менкаме с всеки кво носи. Все ще съм на кяр. Наздраве за равностойния бартер!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти сам. Кога от любопитство се наредиш на опашката с бутилка дюлевица и си вземеш две връзки наденица доволен от изгодната сделка. Наздраве за "квото сам си направиш, никой друг не може"!
Гастрит от пелина, колит от мръвките, 4 кила горница от "салатите".....
Не моа се понасям.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Гледам, че Тракащия иска да ме откаже от еденето.....О пиенето сам се отказах....
Не останаха радости в тез празнични дни !!!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тая кучешка радост дори дебелото псе, /което е мерителна единица за лакомия/ няма да я яде. Веднъж бях взела от нея и я изпекохме на жар. Добре, че беше сланината /като резервен вариант/. Инак щяхме цял ден гладни да ходим из Природата.
Наздраве!
Коментар
-
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ъхъ...кучешка радост , кремвирш тип "Народен"... идеално оди с вино от плаСмасова туба !
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Еееее, ти па се'а..., дойде от по-топло и..., мноо студ..., добре си е! Удари един литрак от тубата и ша са стоплиш. Мезе взе ли..??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро. Много студ у Софето.
Червено винце от туба. Убаво е станало!
Наздраве!
Коментар
Коментар