Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Щот си историк, а не географ, бре!!! Кви ще ги нищиш на Малдивите!?
Наздраве!
П.П. Топлите морета не оказват благотворно влияние на популацията ми от лунички и бенки. Някъде по на хладно ще ходим
Коментар
-
Щот си историк, а не географ, бре!!! Кви ще ги нищиш на Малдивите!?
Наздраве!
П.П. Топлите морета не оказват благотворно влияние на популацията ми от лунички и бенки. Някъде по на хладно ще ходим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Да не ти приличам на розово фламинго щото слушам Пинк Флойд? Като се огледам, по-скоро на църно гардже мязам. Птица проклета.
П.п. Въртиш, сучеш, все по старобългарски земи щеш ме водиш. Ту делтата, ту по Струма. Що не речеш да гледаме птичките по Малдивите, Хаваите ил Таити. Наздраве за далечните дестинации!
Наздраве!
П.П. Топлите морета не оказват благотворно влияние на популацията ми от лунички и бенки. Някъде по на хладно ще ходимПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
-
Що не речеш да гледаме птичките по Малдивите, Хаваите ил Таити. Наздраве за далечните дестинации!
Коментар
-
Пий сега узо, слушай гръцка музика и ръкоплескай на комшиите. Един вид тренировка, че като те поведа към Керкини да се впишеш в обстановката.
Наздраве!
П.п. Въртиш, сучеш, все по старобългарски земи щеш ме водиш. Ту делтата, ту по Струма. Що не речеш да гледаме птичките по Малдивите, Хаваите ил Таити. Наздраве за далечните дестинации!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не съм поръчвала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Леля, това че постваме гръцка музика, не означава, че не знам какъв съм...
Това, колкото и пъти да го чуя... кожата ми настръхва...
https://youtu.be/SPmiDdz55vkЧе аз не съм казала, че незнаеш какъв си?!
Неразбирането между пиянките се дължи или на количеството алкохол, или качеството му, или пък темата в началото на разговорът ..
Наздраве!
Коментар
-
Lelq, не отиват на добре работите в Кръчмата. Един иска баница да му се направи, друг гозби да му се готвят ... Къде остана равноправието и липсата на дискриминация по двуполов признак /третия пол го изключваме/!?
Наздраве!
Коментар
-
Лелче, не си поръчвай боцкане, че току-виж некой папатак се жертвал. Наздраве за жертвоготовните самци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМи като от обяд сме на балканска музика, да се пуснем и нещо наше. Наздраве!
https://m.youtube.com/watch?v=ixciVuqM1M4
Това, колкото и пъти да го чуя... кожата ми настръхва...
https://youtu.be/SPmiDdz55vk
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И това ще изпия! Наздраве!
Боцкането за кръвосмучещия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКво стаа, да не са ни наложили Стамбулската конвенция силом. Или Красо Шверца пак обърнал ррре... позицията исках да кажа. Аз разбирам, че пияндетата са толерантни типове, но всеки да си гледа напитката, а не да върти поличка с изненада изотдолу. Не пускайте духа от бутилката щото да не минете от ракийка на Пина Колада. Не че не става, вместо бозичка, де.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар