Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Без грам майтап, болдваният текст на френски се превежда като: "Жаве бьозуен дьо сутиен!" /J'avais besoin de soutien.../
На френски - soutien - си е подкрепа /отвсякъде/..., дори и подкрепата, под статия... Не казвам нищо, което да предизвика недоволство, нали?
Още повече, че всяка най-обикновена Нимфа има необходимост от подкрепа /под статия/... Няма да търся преводи, че изключих, какво точно исках да докажа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Къде беше вчера? Нужда имах от подкрепа за коментарите под една статия.
Наздраве, Lelq!
Без грам майтап, болдваният текст на френски се превежда като: "Жаве бьозуен дьо сутиен!" /J'avais besoin de soutien.../
На френски - soutien - си е подкрепа /отвсякъде/..., дори и подкрепата, под статия... Не казвам нищо, което да предизвика недоволство, нали?
Още повече, че всяка най-обикновена Нимфа има необходимост от подкрепа /под статия/... Няма да търся преводи, че изключих, какво точно исках да докажа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Бях на РДПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Къде беше вчера? Нужда имах от подкрепа за коментарите под една статия.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Наздраве, tnm!
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти Lelq не я мисли, ми бегом до църквата за светена вода и китка здравец! Желателно е да разпилееш един самар акчета около бърлогата ти, че белким се улисъм като ги събирам, пък ти да си отървеш гръцмуля.
Наздраве!
Ето така страдат невинните обирджии:
https://www.youtube.com/watch?v=RjQzM5l8c0o
Коментар
-
Ти Lelq не я мисли, ми бегом до църквата за светена вода и китка здравец! Желателно е да разпилееш един самар акчета около бърлогата ти, че белким се улисъм като ги събирам, пък ти да си отървеш гръцмуля.
Наздраве!Наздраве, tnm!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Старееш, старееш, како! Кат ти растат кучешки зъби, не се навъртай покрай Леля, че тя май шсе окаже гладно виетнамче. Ако не искаш да влезеш в тавата, де.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Дебелото псе е записано в Червената книга на РБ. Хич не си помисляйте да го докарвате на мезе!
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве с кво? - С оризова ракия?! Аха, ясно. И мезето лае бодро.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Притраквам със зъби, щот напоследък взеха нещо да растат. Най-вече кучешките. Ся, очаквам да ми замирише на кръв, пък от там нататък знам какво да правя.
Наздраве!
Коментар
-
Ц! Не казва! Наздраве!
Коментар
-
Тактик нетактик аз в моите постове я насочвам към коктейла в главата ти, че със сламка да го изсмучи. Нещо е пригладняла и ожадняла напоследък, та притраква със зъби в тъмното. Наздраве за окончателните стратегии!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти да не си виетнамче? Я си кажи.
Коментар
Коментар