Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не е спряло, ами направо наобратно върви.
Наздраве!
П.П. Чужденеций, ти си бил голям предател, бре!!!
Коментар
-
И мрънкало си, но това не те освобождава от понасяне на отговорност.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз нали съм дрънкало, кой ли ми обръща внимание. Така е като си изпипваш работата. Наздраве за лаладжиите!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеЗдравейте виртуални мераклии ... да ви завиди човек , времето направо е спряло при вас ...
Наздраве!
П.П. Чужденеций, ти си бил голям предател, бре!!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И ти, и ти ... Недей да скромничиш, че не ти приляга.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Чиче, Чиче, сам се натопи с лаконичния си изказ! Наздраве за логореята и графоманията, де никой не ги закача!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеи една 68 градуса ракия да го направи огнедишащ дракон и да уплаши и дявола щом му се облещи, щото "от пияния и лудия бяга"
Наздраве!
П.П. Като цяло ич не го одобрявам тоя шумадиец, но по детските ми спомени, комедията си я биваше.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Голям кахър ти е кой е начело на тоя списък. Не се успокоявай, обаче. Каквото и да напише Безимен, няма как да бъде включен в него. Дори и да чета коментарите на господина, предпочитам да ги заобикалям като голям камък.
Така че, ти и 4i40 ще сте на първа линия.
Наздраве!
Коментар
-
Така, така, излезе начело в списъка и затвърждаваш. Наздраве за дръзновеното сепуко!
Така че, ти и 4i40 ще сте на първа линия.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm...Сребро, светена вода и обилно намазване със сок от чесън. Само това ще те спаси. Наздраве!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Акчета кви? Голд? Ше трябва претършувам твойта кесия, там квот си събрала таз зима по прохода. Дано не си ги броила и бележила. Да не си заложила в кесията некой щракащ капан от тея с големите остри зъбци?
Ето така страдат невинните обирджии:
https://www.youtube.com/watch?v=RjQzM5l8c0o
Мечо
Коментар
-
Така, така, излезе начело в списъка и затвърждаваш. Наздраве за дръзновеното сепуко!
Казах ти вече, че това, което съм написал - тя не може да го види. Би разбрала написаното от мен, само ако ѝ го обясниш. Внимавай при обясненията да не поемеш ти пасивите...))
Коментар
Коментар