Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кой-кого ли!? Га, че не знаеш с кого си имаш работа.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. В неделя един стършел, ербап като теб, ме ужили. Инсекта даде фира, па аз - като с убождане от тъничка игла. Ни подуване, ни зачервяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Стършела си вика: Малии тая я скъсах от секс .... и пукнал блажено
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Стършела си вика: Малии тая я скъсах от секс .... и пукнал блажено
Наздраве, bota156!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кой-кого ли!? Га, че не знаеш с кого си имаш работа.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. В неделя един стършел, ербап като теб, ме ужили. Инсекта даде фира, па аз - като с убождане от тъничка игла. Ни подуване, ни зачервяване.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Еййййй, как ми се искаше отблизо да й видя хищните очички и тънкото езиче, с кое опитва жертвите. Па да го клъцна. Капан нарочен направих с тоз Ден международен на целивката, да я примамя в храсталака, не, ами в блатата, там да видим кой-кого. Ама този алигатор се прави на важен, подвива опашка и си пей утешително "Кайман, кайман, на-на-нана-нан..."
Наздраве, Мрънкало!
П.П. В неделя един стършел, ербап като теб, ме ужили. Инсекта даде фира, па аз - като с убождане от тъничка игла. Ни подуване, ни зачервяване.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Оная със заклинанията я отпиши. У Кръчмата няма таковата количество и качество алкохол, де ще я накара да изпадне в делириум.
Наздраве!
Коментар
-
Малейййй, бързам са скрия. Щом мадамите ог Кръчмата ша ма цуткат, взема верно да стана на жаба. Особено една бабомадама с вълшебна прьчица в ръка и заклинания на уста. Бегам, бързо бегам, бате... и како....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Жабок, де са скри, ва!? Днес Световен ден на целувката. Може някоя от дамите в Кръчмата в резултат на алкохолен делириум те целуна, та най-накрая и да станеш човек.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Досега ма черпиха с узо Поломари за внучка, а от мен беше студената вода, демек ледът. Не че си падам, ама това донесоха и немаше как да отсажа. Ма, от сутринте пророчески ми се върти из главъта нещо мастихено. Наздраве!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Явно ударението е паднало връз мастиката. Студената вода ще да е за утре сутрин.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Тик кръчмарки не знаат ли, че краката на бара им се клатят и вратичките им играят. Или да сервират, или ний ще ги сервираме и ще викнем художника Яхнаджиев да ги нашари като гювеч зарзават. И тогава ще река "Добър апетит!"
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мрънкало!
Стига си сънувал - студена вода, че и мастика. Твърдо "нье" на твойте заигравки с останалата морна част от клиентелата на Кръчмата!
Наздраве!
П.П. Да видим дали ще почерпиш и след тез избори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЮлска ваканционна ленност се стеле из Кръчмата. Отвън мараня, вътре осенчена задушна мързина. Май ще се наложи да се метне некоя бутилка по бара, за да се разбуди кръчмарката, та да цъкне грамфоня и да налей безплатно по една студена вода, що лято жежко все пак. Па ако притури към водата мастичка, ще й признаем кръчмарските достойнства, прелести и превъзходства. Ама, надали.
Стига си сънувал - студена вода, че и мастика. Твърдо "нье" на твойте заигравки с останалата морна част от клиентелата на Кръчмата!
Наздраве!
П.П. Да видим дали ще почерпиш и след тез избори.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар