If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Станах герой на ода. Най-после! Вече съм класически любим образ на българските ученички, употребяващи развеселяващи гъбки. Благодаря Кроки! Мерси Каки! Пиши още, пиши, пищи и се възторгвай. Лоша реклама нема. Само лоша поезия. Но тя е за критиците. Наздраве, Дрънпоемо!
Мързи ма! Пък ти дори една студена вода с лед и лимон не черпиш. От къде да ми дойдат римите в умната главица!?
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Днеска нашето Мрънкало,
гъбки във гората брало.
Бели, жълти и червени,
с мицели и със ламели.
Бързо в къщи се прибрало,
щото - гладно, прегладняло.
Даровете на гората,
бързо сложило в тавата.
Пък подир това поляло,
с винце бяло, отлежало
Тоз шедьовър баш готварски -
пирът станал кат болярски.
Бързо времето летяло,
и Мрънкалото заспало.
А в съня му - крокодили,
самодиви, самовили ...
Тъй момчето не разбрало,
гъбчици какви събрало.
В тишината на гората,
сред листата и тревата.
Наздраве, Мрънкало!
Станах герой на ода. Най-после! Вече съм класически любим образ на българските ученички, употребяващи развеселяващи гъбки. Благодаря Кроки! Мерси Каки! Пиши още, пиши, пищи и се възторгвай. Лоша реклама нема. Само лоша поезия. Но тя е за критиците. Наздраве, Дрънпоемо!
Бря, аз си мислех, че съм от малкото с уклон към простотията в рими, пък то. Бравос, тнм, все повече ме впечатляваш!
Наздраве!
Мчи ..., кат ударя две ракии, изям един самун ляб с десет кюфтета и по подразбиране омаломощя по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието - какво друго ми остава, освен да се отдам на творчество, свързано с Арахната
Наздраве, хаджи!
Модерна епоха! Днес може да срещнеш по улиците всякакви изчадия подобни на митичните кентаври. Дори крокококошчици, каймановещици и габроалигатори без да си употребил халюциногенни препарати. Мдааа, това май верно са Последните времена. Наздраве, Дрънапокалиптечке!
Днеска нашето Мрънкало,
гъбки във гората брало.
Бели, жълти и червени,
с мицели и със ламели.
Бързо в къщи се прибрало,
щото - гладно, прегладняло.
Даровете на гората,
бързо сложило в тавата.
Пък подир това поляло,
с винце бяло, отлежало
Тоз шедьовър баш готварски -
пирът станал кат болярски.
Бързо времето летяло,
и Мрънкалото заспало.
А в съня му - крокодили,
самодиви, самовили ...
Тъй момчето не разбрало,
гъбчици какви събрало.
В тишината на гората,
сред листата и тревата.
Чест и почитания към доставчика ти! Халюцинациите ти са уникални.
Наздраве, Мрънкало!
Модерна епоха! Днес може да срещнеш по улиците всякакви изчадия подобни на митичните кентаври. Дори крокококошчици, каймановещици и габроалигатори без да си употребил халюциногенни препарати. Мдааа, това май верно са Последните времена. Наздраве, Дрънапокалиптечке!
Коментар