If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знае се, знае се...
Направо ти се учудвам на женската логика ( или по-точно на липсата ѝ )....
Щъркелица отдавна е намерила щърк дето е на топло, гнездото е с парно, масата е сервирана със змии, жаби и гущери....
ми те много хора казват , че при мен женската логика липсва. Но въпреки липсата и, се справям с мъжката психика или както там беше лафа на tnm.
Знае се, знае се...
Направо ти се учудвам на женската логика ( или по-точно на липсата ѝ )....
Щъркелица отдавна е намерила щърк дето е на топло, гнездото е с парно, масата е сервирана със змии, жаби и гущери....
..и оклюмал...
Разбирам го и му съчувствам...
Долетял от хиляди км, спретнал гнездото и аха да се появи щъркелица, за да свършат работата за която са мечтали цяла година, сняг, студ и глад му объркаха плановете в живота....
Да беше се родил гарван....
Минах покрай две щъркелови гнезда . Едното не беше празно, но обитателят изглеждаше покъртително самотен . Заради студа, сигурно
..и оклюмал...
Разбирам го и му съчувствам...
Долетял от хиляди км, спретнал гнездото и аха да се появи щъркелица, за да свършат работата за която са мечтали цяла година, сняг, студ и глад му объркаха плановете в живота....
Да беше се родил гарван....
Ееее, това политическу хайку. Нереалистично, но много обещава.
Навън е потоп, каналите се запушили, булевардите наводнени и колите обливат минувачите. Пролетноизмамна баня!
не е полетическо.
просто съмпо ет.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Хайку ...
?
...
Слъчев вятър, цъфнала мушмула..
Щъркелче в леглото...
Виелица бучи в комина.
Плурализъм и щастие...
Ееее, това политическу хайку. Нереалистично, но много обещава.
Навън е потоп, каналите се запушили, булевардите наводнени и колите обливат минувачите. Пролетноизмамна баня!
Много творци тук - да се ненадяваш
Харесаха ми и двете стихчета, сега пих и един чай, така че чакаме да отвори борсата и гледаме сеир, макар че едва ли нещо ще се случи точно пък днес. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар