Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Затова ли са жълти...?
пп Простатата като алармира, няма време за туткане....Пикаеш де падне....
Здрави да сте !Наздраве за гащите в неутрален цвят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не се ли забелязва, че са наторени? Наздраве за деликатните интервенции!
пп Простатата като алармира, няма време за туткане....Пикаеш де падне....
Здрави да сте !
Коментар
-
Добро утро !
Тракащия, ти да не си топлил минзухарчетата, та така са се показали от снега..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЧестита пролет! Снежна пролет!
Тракащия, ти да не си топлил минзухарчетата, та така са се показали от снега..?Last edited by 4i40; 23.03.2018, 11:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТуй да ставаш рано,пък да се прибираш късно-не е работа.Last edited by Trakatrak'; 23.03.2018, 10:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТъй, тъй, сипвам по една греяна сливова на посетителите, е некоя крастааичка мое да боднете, сланинка малко, ох....
Знаеш ли, че вече требвало да се праат снежните човеци с един или два моркова - да е ясно, че не са джендърчета....
На мен все пак не ми стана ясно - специално за джендърчетата - къде ще си поставят третият морков, който да ги отличава от нормално-половите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТъй, тъй, сипвам по една греяна сливова на посетителите, е некоя крастааичка мое да боднете, сланинка малко, ох....
Знаеш ли, че вече требвало да се праат снежните човеци с един или два моркова - да е ясно, че не са джендърчета....уж. Другата зима ще мислим за броя на морковите
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добра нощ! Ти го докара щъркела и студа до приказката за яйцето и кокошката
А е такъв студ , че даже на снежният човек носът му е червен
[ATTACH=CONFIG]n3315962[/ATTACH]
Знаеш ли, че вече требвало да се праат снежните човеци с един или два моркова - да е ясно, че не са джендърчета....
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМараба пиьеници! Не се ли напечелихте вече - камината аха да угасне. Тургам кютуче и слагам джезвето, след което вдишвайки лековити изпарения ще мисля за самотния щъркел и студа - студа ли прави самотата, или самотата прави студа. Пу-пу, да му се невиди, корнишончетата са вълшебни.....
Аааа цъфнахте....радост за душата...
А е такъв студ , че даже на снежният човек носът му е червен
Коментар
-
Мараба пиьеници! Не се ли напечелихте вече - камината аха да угасне. Тургам кютуче и слагам джезвето, след което вдишвайки лековити изпарения ще мисля за самотния щъркел и студа - студа ли прави самотата, или самотата прави студа. Пу-пу, да му се невиди, корнишончетата са вълшебни.....
Аааа цъфнахте....радост за душата...И това ще мине ...
Коментар
-
Недей с лошо бре...Правилно ! Кратките забежки, заслужават къси разкази...
Тянка сега пише своя дълъг роман ...
За откъснатите цветчета е виновна дългата зима....
пп Дали от антибиотика или от Тарантул, но ми просветна пред очите...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Така, така, все за изневери знаеш стиховце и къси разказчета. А дълги романи за вярната любов те мързи да четеш.
Наздраве!
П.П. Мото на българският ловец/ловджийка е:
Няма пушка, де не мери
и жена/мъж да изневери!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар